Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:44

26
دی
آیا به میزان کافی ویتامین C مصرف می‌کنید؟

آیا به میزان کافی ویتامین C مصرف می‌کنید؟

ویتامین C بی تردید یکی از مهمترین مواد مغذی است که انسان‌ها با مصرف مواد غذایی آن را کسب می‌کنند. براساس اعلام سرویس بهداشت همگانی انگلیس، این ویتامین نقش ویژه‌ای در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: متخصصان می‌گویند به دلیل اهمیت بالای ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن، مصرف مقدار کافی آن برای هر فرد ضروری است.

ویتامین C بی تردید یکی از مهمترین مواد مغذی است که انسان‌ها با مصرف مواد غذایی آن را کسب می‌کنند. براساس اعلام سرویس بهداشت همگانی انگلیس، این ویتامین نقش ویژه‌ای در تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند.

فصل پاییز و زمستان، زمان همه گیری بیماری آنفلوانزا است که البته امسال تحت الشعاع همه گیری کووید ۱۹ قرار گرفته است. از این رو، مصرف کافی ویتامین C و متعاقب آن تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار با اهمیت است. با توجه به اهمیت این ویتامین، دانستن این نکته که آیا به میزان کافی ویتامین C مصرف می‌کنید یا نه، ضروری است.

متخصصان می‌گویند از رایج‌ترین علائم کوتاه مدت کمبود ویتامین C می‌توان به بی حالی، خستگی، تحریک پذیری و زودرنجی، کاهش وزن و دردهای عضلانی و درد مفاصل اشاره کرد. ویتامین C باعث جذب بهتر آهن می‌شود، از این رو کمبود آن می‌تواند به بیماری‌های مرتبط با کمبود آهن دامن بزند.

در صورتی که کمبود این ویتامین در بدن برای بلند مدت (چند ماه) ادامه یابد می‌تواند منجر به بروز علائمی مانند خونریزی و کبود شدگی، تغییر در لثه‌ها مانند تورم، خونریزی و تغییر رنگ آن‌ها به بنفش، از دست دادن دندان ها، خشکی و شکنندگی مو، پوست خشک و خشن، کم خونی و ضعف در ترمیم جراحات اشاره کرد.

پزشکان می‌گویند می‌توان با راهکارهای متعدد کمبود ویتامین C در بدن را درمان کرد. یکی از این روش‌ها مصرف قرص‌های جوشان این ویتامین یا قرص‌های خوراکی آن است. مواد غذایی مانند مرکبات، فلفل، آویشن، کلم بروکسل، سبزی‌هایی مانند جعفری، لیمو، غلات کامل، کیوی، توت فرنگی، گوجه فرنگی، آناناس و زعفران از جمله منابع طبیعی ویتامین C هستند.

به دلیل آن که ویتامین C محلول در آب است، بدن می‌تواند به راحتی میزانی که بیشتر از نیازش است را دفع کند. با این حال، زیاده روی در مصرف این ویتامین دارای عوارض جانبی مانند اسهال است.

برچسب ها: ویتامین c، کمبود ویتامین c، ویتامین سی، ویروس کرونا تعداد بازديد: 288 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز