تحریریه زندگی آنلاین - گروه تغذیه
با توجه به اینکه در آستانه بهار بوده و بدن در این فصل نیاز به پاکسازی بیشتری دارد بهتر است در وعده های غذایی از سبزیجات غافل نشده و با انتخاب وعده های اصلی سبک تر به طراوت بیشتر بدنمان در این فصل کمک نماییم.
در طبیعت نیز در این فصل بوفور شاهد رشد سبزیجات متنوع کوهی و خودرو هستیم و این خود نمایانگر لزوم مصرف بیشتر سبزیجات، خصوصا در این فصل میباشد.
در بشقاب سلامت این شماره ترکیب بسیار زیبا و مغذی برایتان در نظر گرفته ایم که در عین زیبایی ترکیبات مقوی و مفیدی به بدن شما می رساند.
ماهی سالمون منبع پروتئینی بوده و سبزیجات هم که معمولا در این فصل در دسترسند به خوبی در این بشقاب خودنمایی می کنند.
آووکادو نیز منبع خوب چربی غیر اشباع بوده و مصرف آن به همراه غذا باعث مقوی تر شدن آن می شود.
مصرف جوانه ها بخاطر دارا بودن ویتامین E زیاد همیشه توصیه می شود (سس ماهی از آووکادو به همراه پوره جوانه و لیموترش تهیه شده است).
مصرف دو برش نان کامل نیز باعث تکمیل این بشقاب می شود.
یادمان باشد رعایت تنوع و تعادل در برنامه روزانه غذایی باعث حفظ سلامتی و شادابی میشود.