تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
امروزه اطلاعات محدودی درباره بهترین غذاها برای حفظ سلامت پوست وجود دارد و هنوز به نظر میرسد كه غذاهای غنی از آنتیاكسیدان تاثیر محافظتی خوبی بر روی پوست دارند.
متخصصان چند خوردنی و غذا را بهعنوان دوستان صمیمی پوست معرفی میكنند كه این غذاها شامل هویج، زردآلو و سایر میوهها و سبزیهای زرد و نارنجی رنگ، میوه گیاه قرهقاط، اسفناج و دیگر سبزیهای دارای برگهای سبز رنگ، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا و عدس، ماهی بهویژه ماهی آزاد و مغز خشكبار هستند.
دكتر لارس گیبسون متخصص پوست مركز پزشكی مایوكلینیك در آمریكا میگوید: «از سوی دیگر برخی از خوردنیها به پوست آسیب میرسانند كه مهمترین آنها غذاهای حاوی چربی و كربوهیدرات زیاد هستند كه سبب پیری پوست میشوند».
دكتر گیبسون توصیه میكند: «آب زیاد بنوشید و به جای گوشت قرمز از ماهی استفاده كنید. از لبنیات كمچرب یا بدون چربی استفاده نمایید و نانهای سبوسدار را به نان و پاستای سفید ترجیح دهید. بهعلاوه تاكید میشود كه خوردن شیرینی جات را محدود كنید».