Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 22:48

8
اسفند
گاوصندوقی برای جوانی

گاوصندوقی برای جوانی

همیشه به دنبال خوراكی‌هایی باشید كه پوست را زیبا، انرژی را زیاد و سلامت را افزایش می‌دهند. ...

گاوصندوقی برای جوانی

 

همیشه به دنبال خوراكی‌هایی باشید كه پوست را زیبا، انرژی را زیاد و سلامت را افزایش می‌دهند. داشتن پوستی درخشان، مویی نرم و براق و همچنین عضلاتی سفت و بدون افتادگی در سنین بالای 40 سالگی هم امكان‌پذیر می‌باشد. شریل فوربرگ، متخصص تغذیه، در كتاب جدید خود، تعریف تازه‌ای از مسن شدن و گذر عمر دارد.

برخی از مواد غذایی در جوان نگه داشتن بدن انسان تأثیر بسزایی دارند، لذا رعایت 4 اصل اساسی كه در ذیل بدان اشاره شده است، توصیه می‌گردد:

 

اصل اول: غذاها و میوه‌های رنگارنگ بخورید

 

به گفته شریل فوربرگ، در هر 5-4 ساعتی كه از عمر شما می‌گذرد، از آنتی‌اكسیدان‌های طبیعی محافظ پوستتان كاسته می‌شود. با این وجود، داشتن رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی‌های رنگارنگ مانع از چین و چروك‌های زودهنگام پوست می‌شود.

در كل صدها ماده مغذی آنتی‌اكسیدان وجود دارد، ولی مهم‌ترین آنها عبارتند از: ویتامین C (در گوجه‌فرنگی، مركبات و فلفل دلمه‌ای)، ویتامین E (مغزها و آواكادو)، پلی فنول‌ها (پودر كاكائوی طبیعی و انواع توت‌ها)، كوئرستین (پیاز و كلم بروكلی) و كاروتنوئید (برگ‌های سبز سبزیجات، سیب زمینی و سایر میوه‌ها و سبزیجات زرد و نارنجی رنگ).

  

اصل دوم: مایعات زیاد بنوشید

 

با افزایش سن، میزان تشنگی كاهش می‌یابد و در نتیجه بدن بیشتر در معرض خطر كم‌آبی قرار می‌گیرد و از اولین عوارض جانبی آن می‌توان به افت خاصیت ارتجاعی پوست اشاره كرد، لذا نوشیدن 8 لیوان آب در طی روز توصیه می‌گردد.

اگر تمایل به نوشیدن آب ندارید، می‌توانید چای سبز، شیر بدون چربی یا كم چرب و گاهی قهوه را جانشین آن كنید.

میوه‌ها و سبزیجات به‌طور طبیعی دارای آب می‌باشند و همین باعث تازگی آنها می‌شود. از جمله موارد قابل توجه دیگر برای حفظ جوانی می‌توان به خوردن غذاهایی مانند سوپ سبزیجات ایتالیایی در وعده نهار یا شام اشاره كرد و یا برای وعده غذایی صبحانه، میوه‌ای آبدار را با شیر بادام، شیر سویا و یا همان شیر روزانه كم‌چرب مخلوط نمود و نیز در صورت امكان از آبمیوه‌های طبیعی استفاده كرد.

 

اصل سوم: 30 درصد از كالری مورد نیاز بدنتان را

 از گروه پروتئین‌ها تأمین كنید.

 

بعد از سن 30 سالگی، در هر دهه تقریباً 3 تا 8 درصد از توده عضلانی بدن كاهش می‌یابد و منجر به از دست رفتن قوای بدن می‌شود، لذا پروتئین موجود در رژیم غذیی مانند پادتنی در برابر تحلیل قوای جسمی عمل می‌كند. مطالعات متعدد نشان داده‌اند كه جذب بالای پروتئین حیوانی كمك شایانی به حفظ عضلات زنان در سنین بالای 50 سالگی می‌نماید. همچنین پروتئین نقش كلیدی در پیشگیری از خستگی زودهنگام، حفظ سطح قند خون، ترمیم سلولی و رشد دارد.

فوربرگ توصیه می‌كند كه 30 درصد از كالری روزانه خود را از منابع پروتئینی سالم مانند گوشت قرمز، مرغ، غذاهای دریایی، حبوبات، محصولات لبنی بدون چربی یا كم‌چرب و یا از سویا تأمین كنید.

  

اصل چهارم: مصرف غلات را فراموش نكنید

 

از دیگر توصیه‌های حائز اهمیت دكتر فوربرگ می‌توان به مصرف فراوان غلات اشاره كرد كه جزء آنتی‌اكسیدان‌های خوب محسوب می‌شوند. برنج قهوه‌ای، بلغور، گندم، ارزن و جو از گزینه‌های مناسب مصرف غلات می‌باشند. برای تهیه كوفته و یا یك غذای گوشتی، همیشه به دنبال برنج سفید یا خرده‌های نان نباشید، بلكه از غلات جدید و متنوع دیگر هم كمك بگیرید تا طعمی بهتر، فیبر بیشتر و مواد مغذی جوان‌كننده تازه‌ای را تجربه كنید.

 

 

برچسب ها: خستگی، پروتئین‌ها، حبوبات، آنتی‌اكسیدان‌ تعداد بازديد: 557 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز