Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:06

19
آبان
تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا

تاثیر چای سبز و آب انار در پیشگیری از ابتلا به کرونا

محققان در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت کروناویروس در سلول‌ها پیشگیری می‌کند.

به گزارش مهر ، به گفته تیم تحقیق، ویروس‌های تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده می‌کنند و در آنجا تکثیر شده و باعث بروز علائم می‌شوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.

به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر می‌شود.

تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تاثیر احتمالی محصولات گیاهی در جهت غیرفعال سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.

آن‌ها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تاثیر ویروس کَشی در مقابله با هر دو ویروس است و شستشوی دهان و غرغره کردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می‌شود.

در این مطالعه آب شاهتوت هم مورد بررسی قرار گرفت، اما هیچ نتیجه‌ای مشاهده نشد.

بیشتربخوانید:

3دمنوش برای تقویت سیستم تنفسی

 این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس‌های آنفلوانزا وکرونا را نابود کنند.

محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره‌های گیاهی می‌دانند که می‌توانند به طورمستقیم موجب غیرفعال شدن ویروس‌ها شوند. همچنین وجود پلی فنول‌های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم می‌توانند بر پروتئین‌های ویروسی تاثیر گذارند.محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

بیشتربخوانید:

نسخه تغذیه‌ای برای تقویت و سلامت سیستم تنفسی

 

برچسب ها: چای سبز، آب انار، کرونا، ویروس کرونا، درمان کرونا تعداد بازديد: 461 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز