دکتر سید مهدی میرغضنفری؛ متخصص طب سنتی
مزاج آن سرد و تر است.
برای افراد گرم مزاج می تواند مفید باشد.
برای فصلها و اقلیمهای گرم مصرف آن خوب است.
به رقیق شدن خون كمك میكند.
ممكن است در افرادی كه سردی مزاج و گوارش دارند ایجاد نفخ معده و روده كند.
كسانی كه اختلال هضم دارند نباید پوست گوجه را مصرف كنند و خود بافت گوجه را حرارت داده و در غذا ریخته و مصرف كننده و همراه آن از یك ادویه تند مثل زیره و یا آویشن استفاده كنند.
گوجه را میتوان به صورت تازه و برش خورده روی پوستی كه دچار سوختگی یا آفتاب سوختگی شده قرار داد.
البته باید مراقب بود كه حساسیت قبلی به گوجه نداشته باشد.
گوجه برای رفع تشنگی خوب است و تا حدودی تأمین كننده آب برای بدن است.
برخی كه به آن حساسیت دارند، نباید از آن مصرف كنند.