Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 21 بهمن 1403 - 09:09

9
بهمن
ادویه‌ای که خواص تخم‌ مرغ را چندین برابر می‌کند

ادویه‌ای که خواص تخم‌ مرغ را چندین برابر می‌کند

با اضافه کردن فلفل سیاه به تخم مرغ خیلی از بیماری‌ها را می‌توان درمان کرد یا از بین برد.

ترکیب این دو ماده، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت غذایی بالایی نیز دارد. تخم مرغ غنی از ماده مغذی، ویتامین‌های A, D, B – ۱۲. است که به‌عنوان صبحانه مصرف می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد افرادی که به‌طور منظم تخم مرغ مصرف می‌کنند سیستم ایمنی بهتری دارند. با اضافه کردن فلفل سیاه به تخم مرغ خیلی از بیماری‌ها را می‌توان درمان کرد یا از بین برد.

در این مطلب به برخی از این خواص اشاره می‌کنیم:

میزان انرژی را بالا می‌برد: شروع روز با مصرف تخم مرغ و فلفل سیاه سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد و برای تمام‌ روز انرژی ایجاد می‌کند.

میزان گلبول‌های قرمز را بالا می‌برد: ترکیب این دو ماده، غنی از آهن است. آهن تا سطح مطلوبی اکسیژن‌رسانی را به سلول‌ها بهبود می‌بخشد در نتیجه گردش خون و میزان گلبول‌های قرمز افزایش پیدا می‌کند.

عضله‌سازی می‌کند: با تأمین پروتئین لازم بدن و عضله‌سازی، فرم عضلات بدن را بهبود می‌دهد.

سلامتی مغز را تامین می‌کند: مصرف این دو ترکیب به‌عنوان صبحانه باعث تقویت، سلامت و فعال ماندن مغز می‌شود. ماده‌ای به نام کولین در این صبحانه، در تولید سلول‌های مغزی نقش دارد.

مشکل دید را کاهش می‌دهد: مصرف منظم این دو ترکیب برای صبحانه تکرر مشکلات چشمی مربوط به سن مانند دژنراسیون شبکیه و آب‌مروارید را کاهش می‌دهد. تخم مرغ غنی از کارتینوئید و و ویتامین لازم برای بهبود بینایی است.

تعداد بازديد: 75 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز