Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 00:27

19
فروردین
روغن نارگیل برای مصرف مناسب نیست

روغن نارگیل برای مصرف مناسب نیست

روغن نارگیل جز روغن های محبوب می باشد اما کارشناسان می گویند مصرف این روغن می تواند مضر باشد

به گزارش مهر : در چند سال گذشته، مصرف کنندگان با اطلاعاتی در مورد فواید روغن نارگیل برای سلامتی بمباران شده اند: می‌تواند روند پیری را کُند نماید؛ می‌تواند به سلامت قلب و تیروئید کمک کند؛ می‌تواند از شما در برابر بیماری‌هایی مانند بیماری آلزایمر، آرتروز و دیابت محافظت کند؛ و حتی در کاهش وزن هم موثر است.


داده‌های بسیار کمی وجود دارد که فواید سلامتی روغن نارگیل را نشان می‌دهد.

روغن نارگیل سرشار از چربی است، بنابراین بدترین چیزی است که می‌توان آن را به یک رژیم غذایی معمولی که سرشار از گوشت و پنیر فرآوری شده است، افزود.

در حالی که این احتمال وجود دارد MCFA ها [اسیدهای چرب با زنجیره متوسط] در بدن متفاوت از چربی‌های اشباع شده با زنجیره طولانی‌تر رفتار کنند، اما هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که روغن نارگیل حساسیت به انسولین را افزایش می‌دهد یا می‌تواند در پیشگیری یا درمان دیابت در انسان مفید باشد. انجمن دیابت آمریکا روغن نارگیل را یک چربی اشباع شده محدود می‌داند.

 بیشتربخوانید:

5 روغن طبیعی و ارزان برای زیبایی و پرپشتی مو

 



روغن نارگیل با فشردگی چربی موجود در لایه سفید داخل نارگیل تولید می‌شود. حدود ۸۳ درصد از کالری آن از چربی‌های اشباع شده تامین می‌شود. حال آن را با ۱۴ درصد کالری چربی اشباع شده در روغن زیتون و ۶۳ درصد در کره مقایسه کنید.

همین مسئله توضیح می‌دهد که چرا روغن نارگیل، مانند کره، در دمای اتاق جامد است و ماندگاری طولانی دارد و توانایی تحمل دمای پخت بالا را دارد.

اگرچه روغن نارگیل سرشار از چربی‌های اشباع شده است، اما بیشتر از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) تشکیل شده است. برخی می‌گویند که بدن با این چربی‌ها متفاوت از سایر چربی‌ها رفتار می‌کند.


MCFA ها که همیشه اشباع هستند، با ۶ تا ۱۲ کربن تعریف می‌شوند. اسیدهای چرب با زنجیره بلند (LCFAs) بیش از ۱۲ کربن دارند و می‌توانند اشباع یا غیراشباع باشند.

با این حال، روغن نارگیل سرشار از چربی اشباع شده است که کلسترول بد (LDL) را افزایش می‌دهد. در نتیجه با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی همراه است.

تحقیقات بیشتری برای تایید سایر فواید سلامت ادعا شده در مورد روغن نارگیل مورد نیاز است.

در حال حاضر، اکثر کارشناسان توصیه می‌کنند به جای تکیه بر روغن نارگیل، از انواع روغن‌ها از جمله روغن زیتون و آووکادو در آشپزی استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید:

با نسخه های طب سنتی همیشه جوان و زیبا بمانید!

آشنایی با خواص روغن شترمرغ

کاربردهای جالب روغن نارگیل برای زیبایی

فواید روغن نارگیل برای پوست

 

 

برچسب ها: آلزایمر، روغن نارگیل، روغن گیاهی، تیروئید، خواص نارگیل، آرتروز، کلسترول بد، دیابت نوع2، روغن نارگیل خوراکی تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز