فشار خون بالا و کلسترول دو عامل خاموش ومرگ و میر در بین افراد هستد چرا که هیچ یک دارای علائم آشکار نیستند، آنچهه مهم است کنترل ای دو عارضه است که در ادامه یک نوشیدنی معجزه آسا به این منظور معرفی می شود
یک لخته خون یا پلاکت خونی منجر به مسدود شدن رگ های خونی می شوند. لخته خونی و پلاکت خون نیز بر اثر بالا بودن کلسترول خون بروز می کند. این انسداد باعث بالا رفتن فشار خون داخل رگ ها می شود چرا که خون به راحتی در داخل رگ ها نمی تواند حرکت کند.
زمانی که رگ ها مسدود می شوند، رفع این انسداد کار سختی است و متاسفانه فشار خون یک بیماری رایچ در بین مردم است.
با آب لیمو، سیر، سرکه سیب و عسل به راحتی می توانید مشکل را برطرف کرده و فشار خون خود را تحت کنترل در آورید.
بررسی ها نشان داده اند که خوردن سیر یک روش طبیعی برای رفع انسداد در رگ ها و همچنین کاهش فشار خون و کلسترول بد است. به علاوه سیر می تواند سطح قند خون را نیز کاهش دهد که این ویژگی به کاهش وزن هم کمک می کند، زیرا وقتی سطح قند خون در حد طبیعی باشد، کنترل اشتها و در نتیجه کاهش وزن راحت تر خواهد بود.
زنجبیل نیز برای پیشگیری از بیماری های قلبی مناسب است، زیرا می تواند جریان خون را افزایش دهد. به علاوه می تواند انرژی بدن را افزایش دهد که باعث می شود از لحاظ جسمی فعالیت بیشتری داشته باشید و در نتیجه راحت تر وزن کم کنید.
بررسی های انجام شده نشان داده اند که لیمو می تواند ضربان قلب را تنظیم کند، عملکرد درست قلب را سازماندهی کند و به گردش بهتر خون در رگ ها کمک کند.
سرکه سیب حاوی آنتی اکسیدان است که نقش مهمی در رفع سموم از خون و بدن بازی می کند. به علاوه سرکه سیب حاوی ویتامین های سالم، مواد معدنی و آنزیم هایی است که به حفظ سلامت بدن کمک می کنند.
عسل با باکتری ها مبارزه می کند، انرژی بدن را بهبود می بخشد و می تواند کلسترول خون و سطح بیماری های قلبی را کاهش دهد.
چطور نوشیدنی را آماده کنیم؟
مواد لازم برای تهیه این نوشیدنی عبارتند از:
یک فنجان آب زنجبیل
یک فنجان پوره سیر
یک فنجان آب لیموی تازه
یک فنجان سرکه سیب
دو فنجان عسل طبیعی
برای تهیه این نوشیدنی ابتدا آب ترکیباتی مانند زنجبیل، لیمو و سیر را گرفته و در سرکه سیب حل کنید. این محلول را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بگذارید و همزمان محلول را هم بزنید.
بعد از این مدت محلول را از روی حرارت برداشته و بگذارید کاملا سرد شود. سپس دو فنجان عسل را به این مایع اضافه کرده و خوب هم بزنید. حالا نوشیدنی آماده است، آن را در بطری ریخته و در یخچال قرار دهید.
چطور نوشیدنی را مصرف کنیم؟
هر روز صبح، بعد از ظهر و شب یک قاشق غذا خوری از این مایع را با معده خالی بننوشید. این مایع را می توانید تا 2 ماه در یخچال نگهداری کنید.