تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
زردچوبه كه بهعنوان طلای ادویههای غذایی شناخته شده است، حاوی مادهای موسوم به «كوركومین» میباشد كه خاصیت آنتیاكسیدانی فوقالعاده بالایی دارد و همچنین حاوی بسیاری از مواد شیمیایی مفید دیگر است.
این ادویه در غذاهای هندی به وفور استفاده میشود و در آشپزی آسیاییها و همچنین آمریكاییها نیز جایگاه مهمی دارد.
دكتر مهتاب جعفری استادیار داروسازی در آمریكا در این باره تاكید كرد: «نتایج آزمایشات ما نشان میدهد كه این ادویه خواص ضد التهابی و ضد سرطانی فوقالعادهای دارد و با پیشگیری از تشكیل تومورها و بهبود عملكرد اعضای بدن و تحرك آنها، سبب افزایش طول عمر میشود. این ادویه روی ژنهای مربوط به سرطان و نیز ژنهای مربوط به افزایش سن تاثیرگذار است».