این تشکل بخش خصوصی معتقد است چنانچه قرار باشد ضوابط مصوب هیئت تعیین و تثبیت قیمتها برای عوامل زنجیره توزیع و عرضه رعایت شود، قیمت تولید کننده کنسرو ماهی تون باید ۲۷ هزار و ۶۶۰ تومان در نظر گرفته شود. حال آنکه با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، نهادهها و هزینههای تولید، قیمت تمام شده این محصول در خوشبینانهترین حالت ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان است.
در این نامه به قیمت کنسرو رب گوجه فرنگی نیز اشاره شده که طبق اعلام سندیکای صنایع کنسرو، با در نظر گرفتن قیمت کنونی مواد اولیه و با احتساب مالیات بر ارزش افزوده، باید قیمت تولید کننده ۴۳ هزار تومان و قیمت مصرف کننده ۵۴ هزار و ۹۰۰ تومان درج شود، که با نرخ کنونی تولید کننده ۳۱ هزار و ۵۰۰ و مصرف کننده ۳۹ هزار و ۸۰۰ تومان قابل قیاس نیست و این موضوع، تولید کننده را متحمل زیان کرده است.
این تشکل هشدار داده که نتیجه این امر، کمبود کالا و آشفتگی بازار و عرضه کالای غیر استاندارد خواهد بود.
سندیکای صنایع کنسرو در پایان از رئیس ستاد تنظیم بازار کشور خواسته این دو محصول از شمول قیمت گذاری پیشینی خارج شود یا دست کم در کوتاه ترین زمان اجازه افزایش قیمت منطقی برای آنها صادر شود.