Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:25

6
اردیبهشت
روش های کنترل خشم (2)

روش های کنترل خشم (2)

مثبت اندیش باشید. مثبت اندیشی، یکی از اصلی‌ترین اصول شاد زیستن است.

 

به خشم خود پشت پا بزنید. سعی کنید موقعیت‌هایی که تحمل آنها برای‌تان مشکل است، تغییر دهید. اگر بتوانید خشم و تنفر خود را کنترل کنید، به شخصیتی مهم تبدیل می‌شوید. ما در مورد مسائلی عصبانی می‌شویم که وقتی از نزدیک آنها را بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که خیلی هم اهمیت نداشته‌اند. بنابراین به عصبانیت خود پشت كنید.

خشم خود را با سکوت کاهش دهید. موثرترین راه برای غلبه بر عصبانیت، سکوت کردن است. هنگامی که احساس کردید خشم بر شما غلبه پیدا کرده، از سخن گفتن باز ایستید.

بردبار و شکیبا باشید. خشم و درگیری، جز ناراحتی، هیچ نتیجه دیگری به همراه ندارد. عصبانیت، تنها باعث تلخ‌تر شدن زندگی‌تان خواهد شد. بنابراین مسائل را آسان بگیرید و بردبار و خونسرد باشید. هنگامی که در یک موقعیت تنش‌زا قرار می‌گیرید، سعی نکنید چیزی را به اثبات برسانید یا رفتارتان را توجیه کنید.

آرامش و استراحت را جایگزین خشم و تنفر کنید. اگر فکر می‌کنید باید خشم خود را تخلیه کنید، چه بهتر که این کار را با تبسم و شادی انجام دهید. خشمگین شدن شما را آماده دعواها و دشمنی‌‌ها می‌کند؛ بنابراین بهتر است جای خشم و تنفر را با شادی و آرامش پر کنید. 

مثبت اندیش باشید. مثبت اندیشی، یکی از اصلی‌ترین اصول شاد زیستن است. اگر شما نگرش مثبت داشته باشید، به سادگی یک زندگی سالم و شاد خواهید داشت. مثبت فکر کردن باعث کاهش فشار‌های روحی و خشم می‌شود. 

وقتی که دوست تان حرف شما را نشنیده می‌گیرد، سرش فریاد نکشید. کنارش بنشینید و از او بخواهید به حرف تان گوش دهد.

خوش‌بین باشید. یکی از مهم‌ترین راه‌های رهایی از آسیب‌های خشم، این است که سعی کنید با خوش‌بینی موقعیت ناراحت‌کننده‌ای را که پیش آمده است، به موضوعی شادی‌بخش تبدیل کنید.

در برقراری ارتباط مناسب با دیگران کوشا باشید. به جای آنکه بر سر اعضای خانواده یا دیگران داد بزنید، سعی کنید مهارت خود را در برقراری ارتباطی مناسب افزایش دهید. 

در برخوردها آرام باشید. برخورد و کلام آرام و بدون عصبانیت در زندگی انسان بسیار موثر است. هنگامی که برخورد آرام را انتخاب می‌کنید، زندگی خود را بهبود می‌بخشید و روی افرادی که با شما در ارتباط هستند، تاثیر مثبت و مفیدی می‌گذارید. در ضمن، برخورد آرام و سالم به کسی آسیب نمی‌زند. 

ورزش کنید. فعالیت‌های ورزشی مناسب، به طور قابل توجهی در مقابله با عصبانیت مؤثرند. کوشش کنید فعالیت ورزشی مورد علاقه خود را انتخاب كرده و تمرین ورزشی مورد نظر را به طور منظم و مرتب انجام دهید. یکی از فعالیت‌های بدنی که به سادگی پیاده‌روی است. 

برنامه غذایی مناسب و متعادلی داشته باشید. برای دستیابی به آرامش لازم، جهت جلوگیری از برانگیختگی ناشی از خشم، در برنامه غذایی خود به مقدار کافی شیر و فرآورده‌های آن (کم چرب)، میوه‌ها و سبزی‌ها، را بگنجانید. مواد غذایی سرشار از کربو‌هیدرات‌ها، سبزی‌های خام یا نیم پز، میوه‌های تازه، غلات، حبوبات (عدس، لوبیا، نخود، ماش) و دانه‌های خوراکی بسیار مفیدند. همچنین مصرف نمک خوراکی را کاهش دهید.

  

 

 

برای خواندن بخش اول- روش های کنترل خشم- اینجا کلیک کنید.

 

برچسب ها: مثبت اندیشی، غلبه بر خشم، سکوت کردن، بردباری، شکیبایی، درگیری با خشم، خشم و تنفر، مقابله با خشم، تخلیه خشم تعداد بازديد: 665 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز