Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 31 تیر 1404 - 00:04

30
تیر
پیشگیری از ابتلا به بیماری درماتیت آتوپیک با مصرف ویتامین ای

پیشگیری از ابتلا به بیماری درماتیت آتوپیک با مصرف ویتامین ای

یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد ویتامین ای (E) احتمال ابتلا به بیماری درماتیت آتوپیک جلوگیری می‌کند.به گزارش مِدیکال اِکسپرس، درماتیت آتوپیک یک بیماری مزمن پوستی است که با خشکی، خارش و التهاب پوست مشخص می‌شود.

تحریریه زندگی آنلاین : یافته‌های جدید پژوهشگران نشان می‌دهد ویتامین ای (E) احتمال ابتلا به بیماری درماتیت آتوپیک جلوگیری می‌کند.به گزارش مِدیکال اِکسپرس، درماتیت آتوپیک یک بیماری مزمن پوستی است که با خشکی، خارش و التهاب پوست مشخص می‌شود. این بیماری معمولاً با خشکی شدید پوست، قرمزی، ترشحات زرد یا مایل به سفید، ترک‌های خشک و خارش‌های مداوم همراه است. علت بروز این بیماری به عوامل ژنتیکی، محیطی و اضافه شدن عفونت‌های پوستی و آلرژی‌ها برمی‌گردد.سیکینگ وانگ (Siqing Wang) از دانشگاه پزشکی پکن چین و همکارانش با استفاده از روش تصادفی‌سازی مندلی رابطه علت و معلولی بین مصرف ویتامین‌های آنتی‌اکسیدانی (ویتامین سی، ویتامین ای، کاروتِن و رِتینول) و درماتیت آتوپیک را بررسی کردند.

بیشتربخوانید:

فواید مصرف ویتامین E برای مردان

 

 

روش تصادفی‌سازی مندلی نسل جدیدی در روش تحلیل آماری است که از تغییرات ژنتیکی به‌عنوان متغیرهای ابزاری در داده‌های حاصل از مطالعات غیرتجربی به‌منظور ارزیابی و برآورد تاثیرات عِلّی عوامل خطر استفاده می‌کند.پژوهشگران متوجه یک رابطه عِلّی بین مصرف ویتامین ای و درماتیت آتوپیک شدند و میان سه ویتامین دیگر و بیماری یادشده چنین رابطه‌ای نیافتند.پژوهشگران می‌گویند: گنجاندن ویتامین ای در رژیم غذایی احتمالاً خطر ابتلا به درماتیت آتوپیک را کاهش می‌دهد. برعکس، به نظر نمی‌رسد مصرف ویتامین سی، رِتینول و کاروتِن ارتباطی با درماتیت آتوپیک داشته باشد.به گفته آنان مصرف ویتامین ای احتمالاً از درماتیت آتوپیک جلوگیری کند؛ اما مصرف ویتامین‌های حاوی آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری یا درمان درماتیت آتوپیک لازم نیست.حاصل این پژوهش به تازگی در مجله برخط پژوهش و فناوری پوست (Skin Research & Technology) منتشر شده است.

بیشتر بخوانید:

بهترین زمان مصرف ویتامین b12 چه موقع از روز است؟

تعداد بازديد: 20 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز