Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 15 فروردین 1404 - 21:27

1
بهمن
دفع شر از پـاها! (1)

دفع شر از پـاها! (1)

اگر پاهای‌تان خیلی عرق می‌كند؛ به طوری كه به یك مشكل جدی تبدیل شده است، می‌توانید از بوتاكس استفاده كنید.

تحریریه دنیای سلامت

 

 

طبق نظر چینی‌ها، پاها یكی از مهم‌ترین مراكز بدن هستند كه به طور طبیعی بدن را پاكسازی می‌كنند و مقداری از سموم بدن از طریق پاها دفع می‌شود. پاهای ما حدود دویست و پنجاه هزار غده عروقی دارد و روزانه چیزی حدود یك فنجان عرق از آن دفع می‌شود! حتی در طول روزهای سرد زمستانی نیز پاها به خوبی نفس نمی‌كشند و در پوششی كه پنهان می‌شوند، باز هم عرق می‌كنند.

عرق كردن پا در كفش احساس ناخوشایندی به ما می‌دهد. علاوه بر آن، بوی نامطبوعی نیز از پاها به مشام می‌رسد كه گاه ایجاد آشفتگی و استرس می‌كند. اگر از عرق كردن پاهای‌تان دچار ناراحتی و عذاب شده‌اید، می‌توانید با به كار بردن چند روش زیر از این وضعیت خلاصی یابید و دیگر با خیالی آسوده پاهای‌تان را از كفش درآورید.

 از دستمال پا استفاده كنید. در طول شب دستمال را روی پاها بكشید تا تمام سموم دفع شده و پارازیت‌ها را جذب خود كند. صبح اگر دقت كنید دستمال تیره‌تر شده است و بوی بد هم می‌دهد اینكار را به مدت 90 روز انجام دهید تا دیگر دستمال نه بوی بد بدهد و نه تغییر رنگ داشته باشد.

 پاهای خود را در یك لگن پر از آب یونیزه شده تمیز كنید. آب یونیزه شده سموم را از پاها می‌زداید، عملكرد كبد را بهبود می‌بخشد، باعث تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌شود و از التهابات پوستی می‌كاهد. این كار را هر یك روز در میان به مدت 30 دقیقه انجام دهید؛ بعد از گذشت یك ماه تأثیر آن را خواهید دید.

 یك مشت گل روی پاهای‌تان بگذارید. گل یك سم‌زدای طبیعی است كه بهتر است روی دستگاه پاك‌كننده بدن (پاها) قرار گیرد. این كار را به مدت 90 روز انجام دهید تا سموم بدن شما از طریق پاها دفع شوند.

 كفشی كه به پا می‌كنید، روی میزان عرق كردن پاهای‌تان تأثیر می‌گذارد. به همان اندازه نیز جوراب‌ها تأثیر گذارند. مثلا جوراب‌های نخی با جوراب‌های مصنوعی قابل مقایسه نیستند. همچنین از كفش فروشی‌های معتبر خرید كنید و به جنس و كیفیت كفش‌های‌تان بیشتر توجه داشته باشید تا شكل و فرم آنها. هیچ‌گاه كفش را كوچك‌تر از پای‌تان نخرید، زیرا تعریق پاها را افزایش می‌دهند و فضای كافی برای نفس كشیدن پا وجود نخواهد داشت.

 برخی از انواع اسپری‌ها و پودرها می‌توانند رطوبت اضافی پاها را داخل كفش جذب كنند و آنها را خنك‌تر و خشك‌تر نگاه دارند. از اسپری ضدعرق پا استفاده كنید. (مثل اسپری كه برای زیربغل خود استفاده می‌كنید). این اسپری‌ها جلوی غده‌های عرق پا را می‌گیرند.

هر روز صبح پاهای خود را بشویید، با خشك كن به خوبی خشك كنید و سپس یك لایه نازك از اسپری ضدعرق به پاهای خود بزنید. قبل از آنكه جوراب‌ها و كفش‌های خود را به پا كنید، اجازه دهید خوب خشك شوند.

 اگر پاهای‌تان خیلی عرق می‌كند؛ به طوری كه به یك مشكل جدی تبدیل شده است، می‌توانید از بوتاكس استفاده كنید. بوتاكس معمولاً برای رفع چین و چروك پوست استفاده می‌شود، اما می‌تواند جلوی پیغام‌هایی كه از اعصاب به غدد عروقی می‌رسند را بگیرد و پاها دیگر عرق نكنند. البته تأثیر آن 4-6 ماه است، ولی طی این مدت دیگر پاهای‌تان عرق نمی‌كند.

آیا نگران بوی بد پاهایتان هستید؟

عرق کردن پا ممکن است مشکلی ایجاد نکند. داشتن یک پای عرق کرده به معنای داشتن یک پای بد بو نیست. برای کاهش بوی بد پاهایتان بایستی باکتری های مولد بوی بد را از بین ببرید. این باکتری ها در محیط گرم و مرطوب کفش های شما رشد می کنند.برای خلاصی از بوی بد پاهای عرق‌کرده، به توصیه های زیر عمل کنید:

 ۱- حتماً جوراب بپوشید. پوشیدن کفش بدون جوراب، باعث رشد باکتری های مولد بوی بد می شود. پوشیدن جوراب به خصوص جوراب نخی باعث کاهش بوی بد پاها می شود.  ۲- مرتباً جوراب های خود را عوض کنید. هنگامی که به مدرسه یا سر کار می روید، چند جفت جوراب اضافی همراه خودتان داشته باشید و وسط روز آن را عوض کنید.  ۳- پاهای خود را در محلول آب و سرکه قرار دهید. یک قاشق غذاخوری سرکه سیب را در دو لیتر آب حل کنید. سپس می توانید موقع تماشای تلویزیون یا خواندن روزنامه یا کتاب، پاهای خود را در این محلول قرار دهید.  ۴- به طور منظم پاهای خود را با آب و صابون بشویید. نیازی نیست که از صابون های آنتی باکتریال برای کشتن میکروب های مولد بو در پاهایتان استفاده کنید. استفاده از صابون های معمولی کافی است.  ۵- می توانید از دئودورانت های مخصوص زیر بغل برای کاهش بوی بد پاهایتان استفاده کنید.  ۶- کفش ها را در هوای آزاد بگذارید. اگر کفی کفش تان در می آید، آن را بیرون آورید و در معرض هوای آزاد قرار دهید. دو روز پشت سر هم، یک کفش را نپوشید...

 

 

براي خواندن بخش دوم- دفع شر از پـاها- اينجا كليك كنيد.

 

برچسب ها: نقش غدد عروقي پاها، عرق كردن پا در كفش، راهكارهاي بوی نامطبوع پا، نقش پا در عملكرد كبد، كفش مناسب براي پا تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز