Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:06

15
تیر
پیتزا چه بلایی سر کبدتان می آورد؟

پیتزا چه بلایی سر کبدتان می آورد؟

حتی اگر در تهیه پیتزا از مواد خوب و باکیفیت نیز استفاده شده باشد، به‌دلیل اینکه یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این فست فود، پنیر پیتزا است، این غذا نمی‌تواند یک وعده غذایی سالم محسوب شود! اما چطور؟

یکی از غذاهای فست‌فودی که طی سالیان اخیر، مردم کشورمان علاقه زیادی به آن پیدا کرده و طرفداران پروپا قرصی دارد، "پیتزا" است که خاستگاه اصلی آن کشور ایتالیا است.

متأسفانه در حال حاضر در اغذیه‌فروشیهای مختلف سطح شهرها که به‌وفور اقدام به پخت و فروش پیتزا می‌کنند، برای کاهش هزینه تمام‌‌شده آن، از نامرغوب‌ترین و گاهی ناسالم‌ترین مواد در تهیه پیتزا می‌کنند و گاهی شاهد عرضه پیتزاهایی با قیمت‌های بسیار نازل در سطح شهر هستیم که این امر به‌شدت می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان آن را تهدید کند!

اما حتی اگر در تهیه پیتزا از مواد خوب و باکیفیت نیز استفاده شده باشد، به‌دلیل اینکه یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده پیتزا، پنیر پیتزا است، این غذا نمی‌تواند یک وعده غذایی سالم محسوب شود! اما چرا؟

به‌دلیل اینکه "پنیر پیتزا" در مجاورت حرارت، تولید نوعی ماده‌ سمی می‌کند که مصرف آن برای سلامت انسان و سیستم گوارش ما بسیار مضر است و تکرار مصرف آن در بلند‌مدت می‌تواند باعث ابتلا به بیماریها و عوارض مختلف شود.

پنیر و خمیر پیتزا باعث ایجاد "سده‌های کبدی، یبوست، افزایش سودا و کبد سوداوی" می‌شود.

 

منبع:تسنیم

برچسب ها: فست فود، کبد چرب، پیتزا، یبوست تعداد بازديد: 575 تعداد نظرات: 2

نظرات

  • وقتی همه مواد در خانه تهیه شود حتی پختن آن بی شک ضرری بدنبال نخواهد داشت ..تهیه خمیرش هم از نانوایی سنگک . در پیاز داغ ابتدا گوشت و بعد قارچ خوردشده ( قارچ آب میندازه و گوشت را برای پختن بیشتر کمک می کند ) و بعدفلفل دلمه ای خورد شده تفت می خورند بمدت نیم ساعت که خوب پخته شوند بخصوص گوشت که نیاز ب زمان زیادی برای پختن دارد حالتی مانند مواد ما کارونی پیدا می کند و فلفل قرمز و آویشن هم زده می شود . ساج ( تهیه آن در ظروف روحی فروشی های بزرگ باید باشد ) را روی شعه آتش می گذاریم بمدت ده دقیقه که کاملا داغ شود و نان بچسبد بعد چونه با دو دست که خیس باشد در نوک ساج قرار داده . پهن می کنیم و با کارتک دایره بزرگ می سازیم و در آخر نان خودش حالت بلند شدن پیدا می کند و می توان با دسته بلند کفگیر ازین رو ب آن رو کرد . و پختن نان بعدی را ترتیب داد. آنگاه مواد گوشتی را کاملا روی نان پهن گرده و بعد پنیر پیتزا افزوده می شود که این پنیر با حرارتی مانند دم کردن برنج بخوبی بعمل میاد . . البته در افراد رژیمی میتوان استفاده نکرد یا خیلی کم پنیر افزود . و قالب را روی شعله گاز که شعله پخش کن داشته باشد گذاشت و بهتره در ماهیتابه یا قالب نیم لا باشد . در عرض ده دقیقه پیتزا آماده است . بنظر بدون هیچ گونه ایرادی باشد ..چون نوع بیرون آن همانگونه که در بالا ذکر شد بعلت کیفیت پایین مواد و نپختن گوشت بحد لازم و نان و پنیر ناسالم اصلا ازنظر بهداشت و سلامت مورد قبول نمی باشد .
  • بچه ها و حتی بزرگان این غذا را خیلی دوست دارند که اگر بصورت خانگی تهیه شود بسیار باصرفه تر و با کیفیت عالی خواهد بود حتی بجای گوشت قرمز می توان از سینه چرخ شده بوقلمون استفادکرد و مواد دیگری از جمله سبزیجات یا ذرت هم ب آن اضافه کرد . نان آن را می توان بدون جوش شیرین یا روغن و نمک استفاده کرد و کاملا بصرفه تر از پیتزای بیرون خواهد شد .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز