به گزارش تابناک، برای ادای احترام به هنر محلی طلافروشی و احیای مجدد این هنر، یکی از بهترین پیتزاهای جهان در ایتالیا به نام فیگاتسا لاکشری Figazza Luxury با خاویار و طلای خوراکی به قیمت ۲۰۰۰ یورو تهیه شد.
ایده ساخت "پیتزای طلایی" به مناسبت گشایش فعالیتهای Voice ۲۰۲۰ (نمایشگاه بین المللی طلا، جواهرات، نقره و ساعت) در شهر ویچنزا به وجود آمدهاست.
پس از تخمیر خمیر به مدت ۱۴۴ ساعت، از دو نوع خاویار یا مروارید سیاه دیسک طلایی "پیتزای لوکس" ۳۰ سانتی متری را درست میکند: خاویار بلوگا و خاویار آلاسکا و بوراتا (پنیر شیر گاو ایتالیایی که از موزارلا و خامه تهیه میشود) و ۲۶۰ میلی گرم طلای خوراکی برگه و پودر استفاده میشود.
پیتزای طلا فقط با رزرو حداقل یک هفته قبل پخته میشود که با قاشق چنگال روکش طلا احاطه شده و در یک جعبه اختصاصی برای آن، به قیمت ۲۰۰۰ یورو پخته میشود.
در مورد طلای پیتزا، سازنده آن، آقای فورلین اظهار داشت: این مشارکت من و آرزوی من برای احیای بخشی است که باعث تمایز ما در سطح بین المللی میشود، و این راه من برای جشن ویچنزا است که برای سه نسل کامل فعالیت و موفقیت رستورانهای خانواده من بوده است.