یکی از انوع متفاوت ترین سالادها سالاد پرتقال می باشد که به عنوان یک پیش غذای کاملا خوشمزه و جدید سفره شما را زینت می دهد و انواع ویتامین ها را در آن می توانید به وفور پیدا کنید زیرا در ترکین نوع های مختلف سالاد پرتقال با پیاز و اسفناج که خود آن ها سرشار از ویتامین می باشند وجود دارد در ادامه با طرز تهیه سه نوع مختلف این سالاد که سرشار از ویتامین سی می باشد برای شما اماده کرده ایم
در نظر اغلب ما سالاد، ترکیبی از سبزیجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه فرنگی، خیار و مانند اینهاست. اگر می خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شدهاید.
این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می دهیم که مانند سالاد های رایج میوه ای، تنها از مخلوطی از میوه ها تشکیل نشده است بلکه ترکیبی است از مرکبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و… که در دستور آن خواهید دید. این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
مواد لازم برای ۶ نفر:
ـ ۴ عدد پرتقال ریز
ـ ۲ عدد نارنگی
ـ ۲ عدد پیاز
ـ یک قاشق سوپ خوری زیره
ـ یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
ـ یک قاشق سوپ خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
ـ ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
ـ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
ـ یک قاشق سوپ خوری آب لیموترش
ـ یک قاشق سوپ خوری آب پرتقال
طرز تهیه:
۱ ـ پوست پرتقال ها و نارنگی ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه دار از مقطع با قطر نیم سانتی متری حلقه حلقه کنید؛ پس از آن پیاز ها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
۲ ـ ظرف سالاد خوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیمو ترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد. ۳ ـ پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش جان کنید.
تهیه این سالاد فقط ۱۰ دقیقه وقت شما را می گیرد و دستور آن برای ۸ نفر تهیه شده است.
مواد لازم:
کاهو متوسط: ۳ عدد، شسته و خرد شود.
پرتقال: ۲ عدد، به صورت حلقه های نازک بریده شود.
گردو: سه چهارم پیمانه، درشت خرد شود.
پنیر رنده شده: یک پیمانه (اختیاری)
آب پرتقال: یک چهارم پیمانه
سرکه سیب: یک قاشق غذا خوری
موسیر خرد شده: یک عدد، کاملا ریز شود.
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: یک چهارم قاشق چای خوری
سالاد پرتقال
سالاد پرتقال و اسفناج
طرز تهیه:
کاهو، پرتقال، گردو و پنیر رنده شده را (در صورت استفاده) درون کاسه بزرگی بریزید.
در کاسه کوچکی آب پرتقال، سرکه، موسیر، روغن زیتون و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
مخلوط تهیه شده را به سالاد اضافه کرده و هم بزنید.
سالاد را درون ظرف های از پیش تعیین شده بریزید.
مواد لازم :
اسفناج تر و تازه ۱ دسته ی کوچک
پیاز سفید ۱ عدد
پرتقال ۲ عدد
سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذا خوری
دانه ی کنجد ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش ۱ عدد
طرز تهیه :
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیمو ترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.