مواد لازم برای 2 نفر
روغن زیتون....................یک قاشق غذاخوری
پیاز................100 گرم، ریز شده
سس گوجهفرنگی....................یک پیمانه
فلفل دلمه ای.....................50 گرم، قرمز، ریز خرد شده
سس تند..................یک قاشق مرباخوری
رب گوجهفرنگی.......................یک قاشق غذاخوری
شکر......................یک قاشق مرباخوری
آب لیموترش تازه.....................یک قاشق غذاخوری سرخالی
نمک و فلفل.................به میزان لازم
کنسرو قارچ.................یک قوطی
گوجه فرنگی سفت و رسیده..................200 گرم
ریحان....................یک قاشق غذاخوری، خرد شده
خیار با پوست................150 گرم، ریز خرد شده
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی
روشتهیه
روغن زیتون را در تابه ریخته، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود. سس گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و سس تند را نیز اضافه کرده و کمی تفت دهید. رب گوجه فرنگی و به ترتیب شکر، آبلیموترش، نمک، فلفل و قارچها را اضافه کنید. اگر قارچها بزرگ بود میتوانید به دو نیم تقسیم کنید. هنگامی که قارچها را اضافه کردید، حرارت را خاموش کنید و بلافاصله گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کرده و کمی هم بزنید تا با حرارت تابه نرم شوند. در آخر ریحان خرد شده را اضافه کرده و بعد از اینکه مواد کاملاً خنک شد، خیار ریز شده با پوست را اضافه و مواد را مخلوط کنید. سالاد را در ظرف دلخواه یا داخل برگهای کاهو یا کلم ریخته و تزیین نمایید. این سالاد برای کنار غذا مناسب میباشد.
منبع : شور و شیرین