مواد لازم براي 4 نفر
برگ اسفناج تازه و جوان..................... 100 گرم
جوانه شبدر............75 گرم
كرفس خلالي خردكرده............... 2 ساقه
لبوي خلالي خردكرده............. 4 عدد
مواد لازم براي تهيه سس:
روغن زيتون...................4 قاشق سوپخوري
سركه سيب............ 4 قاشق چايخوري
سير لهكرده ..............1 حبه
عسل .............2 قاشق چايخوري
پيازچه ريز خردكرده.................1 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
20 راز خوشمزهتر شدن سالاد الویه خانگی
روش تهیه
برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه سالاد را در سالادخوري بريزيد و سس را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.
روش تهيه سس سالاد: روغن زيتون، سركه، سير و عسل را در كاسهاي بريزيد و مخلوط كنيد تا عسل حل شود. سپس پيازچه را بيفرائيد.
يادآوري: منظور از لبو چغندر پخته شده است.