Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:21

24
تیر
سالاد جوانه شبدر

سالاد جوانه شبدر

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سالاد را در سالادخوري بريزيد و سس را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.

مواد لازم براي 4  نفر

برگ اسفناج تازه و جوان..................... 100 گرم

جوانه شبدر............75 گرم

كرفس خلالي خردكرده............... 2 ساقه

لبوي خلالي خردكرده............. 4 عدد

 

مواد لازم براي تهيه سس:

روغن زيتون...................4 قاشق سوپخوري

سركه سيب............ 4 قاشق چايخوري

سير له‌كرده ..............1 حبه

عسل .............2 قاشق چايخوري

پيازچه ريز خردكرده.................1 قاشق سوپخوري

 بیشتربخوانید:

20 راز خوشمزه‌تر شدن سالاد الویه خانگی

 

 

روش تهیه

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفي بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه سالاد را در سالادخوري بريزيد و سس را به آن بيفزائيد و ميل كنيد.

روش تهيه سس سالاد: روغن زيتون، سركه، سير و عسل را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد تا عسل حل شود. سپس پيازچه را بيفرائيد.

يادآوري: منظور از لبو چغندر پخته شده است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد، جوانه شبدر تعداد بازديد: 270 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز