Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:42

19
اردیبهشت
سالاد گرم پاستا و پنير

سالاد گرم پاستا و پنير

ابتدا پاستا را در آبجوش بريزيد تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنيد. آن‌گاه در كاسه‌مناسبي پاستا، نخودفرنگي، نعنا، ژامبون و پوست ليمو را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مواد سس را در شيشه‌اي بريزيد و درش را محكم ببنديد و خوب تكان دهيد

مواد لازم براي 6 نفر

پاستا .....................375 گرم

نخودفرنگي پخته.......... 200 گرم

نعناي خردكرده..............يك‌دوم پيمانه

ژامبون خردكرده............... 150 گرم

پوست ليموي رنده‌كرده................1 قاشق سوپخوري

پنير تازه و خردكرده............... 200 گرم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو

 

مواد لازم براي تهيه سس

سس مايونز................... 100 گرم

دوغ.............. 2 قاشق سوپخوري

آب ليموي تازه ................2 قاشق سوپخوري

سير له كرده...............1 حبه

پوست ليموي رنده‌كرده..............1 قاشق چايخوري

 

روش‌تهیه

ابتدا پاستا را در آبجوش بريزيد تا نرم شود. سپس آن‌را آبكش كنيد. آن‌گاه در كاسه‌مناسبي پاستا، نخودفرنگي، نعنا، ژامبون و پوست ليمو را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مواد سس را در شيشه‌اي بريزيد و درش را محكم ببنديد و خوب تكان دهيد تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. اينك سس را روي سالاد بريزيد و مخلوط كنيد. اكنون سالاد را براي پذيرائي در كاسه مناسبي بريزيد و رويش را با پنير بيارائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سالاد پاستا، سالاد گرم تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز