مواد لازم براي 6 نفر
پاستا .....................375 گرم
نخودفرنگي پخته.......... 200 گرم
نعناي خردكرده..............يكدوم پيمانه
ژامبون خردكرده............... 150 گرم
پوست ليموي رندهكرده................1 قاشق سوپخوري
پنير تازه و خردكرده............... 200 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو
مواد لازم براي تهيه سس
سس مايونز................... 100 گرم
دوغ.............. 2 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه ................2 قاشق سوپخوري
سير له كرده...............1 حبه
پوست ليموي رندهكرده..............1 قاشق چايخوري
روشتهیه
ابتدا پاستا را در آبجوش بريزيد تا نرم شود. سپس آنرا آبكش كنيد. آنگاه در كاسهمناسبي پاستا، نخودفرنگي، نعنا، ژامبون و پوست ليمو را بريزيد و مخلوط كنيد. سپس مواد سس را در شيشهاي بريزيد و درش را محكم ببنديد و خوب تكان دهيد تا مواد با يكديگر مخلوط شوند. اينك سس را روي سالاد بريزيد و مخلوط كنيد. اكنون سالاد را براي پذيرائي در كاسه مناسبي بريزيد و رويش را با پنير بيارائيد.