مواد لازم براي 6 نفر
تربچه ورقه كرده ................500 گرم
پرتقال فيله كرده ..............3 عدد درشت
پسته بوداده............... 50 گرم (يكسوم پيمانه)
پيازچه ريز خردكرده.................يكچهارم پيمانه
سماق................ 2 قاشق چايخوري
آب پرتقال.............60 ميليليتر (يكچهارم پيمانه)
روغن زيتون ..............2 قاشق سوپخوري
آبليمو.............. 1 قاشق سوپخوري
شكر............ 1 قاشق چايخوري
پودر زيره................ يكدوم قاشق چايخوري
سركه سفيد.................. 1 قاشق چايخوري
سير رندهكرده............. 2 حبه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سالاد گل کلم با سس مخصوص
روشتهیه
در كاسه مناسبي، تربچه، پرتقال، پسته، پيازچه و سماق را بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه آب پرتقال، روغن زيتون، آبليمو، شكر، پودر زيره، سركه سفيد و سير را مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. رويش را بپوشانيد و حداقل 1 ساعت در يخچال نگهداريد. سپس سالاد را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بريزيد.
يادآوري: براي فيله كردن پرتقال بايد پوست پرتقال را همراه با قسمت سفيد آن بگيريد و خرد كنيد.