Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:17

18
اردیبهشت
سالاد پرتقال و تربچه

سالاد پرتقال و تربچه

در كاسه مناسبي، تربچه، پرتقال، پسته، پيازچه و سماق را بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه آب پرتقال، روغن زيتون، آبليمو، شكر، پودر زيره، سركه سفيد و سير را مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. رويش را بپوشانيد و حداقل 1 ساعت در يخچال نگه‌داريد.

مواد لازم براي 6 نفر

تربچه ورقه كرده ................500 گرم

پرتقال فيله كرده ..............3 عدد درشت

پسته بوداده............... 50 گرم (يك‌سوم پيمانه)

پيازچه ريز خردكرده.................يك‌چهارم پيمانه

سماق................ 2 قاشق چايخوري

آب پرتقال.............60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

روغن زيتون ..............2 قاشق سوپخوري

آبليمو.............. 1 قاشق سوپخوري

شكر............ 1 قاشق چايخوري

پودر زيره................ يك‌دوم قاشق چايخوري

سركه سفيد.................. 1 قاشق چايخوري

سير رنده‌كرده............. 2 حبه

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سالاد گل کلم با سس مخصوص

 

روش‌تهیه

در كاسه مناسبي، تربچه، پرتقال، پسته، پيازچه و سماق را بريزيد و مخلوط كنيد. آن‌گاه آب پرتقال، روغن زيتون، آبليمو، شكر، پودر زيره، سركه سفيد و سير را مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. رويش را بپوشانيد و حداقل 1 ساعت در يخچال نگه‌داريد. سپس سالاد را براي پذيرائي، در كاسه مناسبي بريزيد.

يادآوري: براي فيله كردن پرتقال بايد پوست پرتقال را همراه با قسمت سفيد آن بگيريد و خرد كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه سالاد، سالاد پرتقال و تربچه تعداد بازديد: 274 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز