به گزارش تهران امروز، امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد کاردینال را به شما آموزش دهیم.
مواد مورد نیاز:
▪ سیب زمین پشندی: نیم کیلو
▪ مغز کرفس یا کاهو: ۲ عدد
▪ برنج پخته شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ گردوی خرد شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
▪ سس مایونز: یک پیمانه
▪ سرکه یا آب لیمو: یک دوم پیمانه
▪ نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
سیبزمینی را میپزیم و پوست کرده بعد ورقه و خلال میکنیم، آنگاه مغز کرفس یا کاهو را بلند و باریک خلال میکنیم. سس مایونز را با نمک و فلفل و سرکه مخلوط میکنیم. سیبزمینی و کرفس و برنج و مغز گردو را داخل سس میریزیم و بهم میزنیم، سالاد را در ظرف بلوری گردی میریزیم و روی سالاد را با ژامبون یا کالباس قالب زده و زیتون و مغز گردو تزئین میکنیم.