Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:18

4
بهمن
سالاد یونانی

سالاد یونانی

همه مواد لازم سالاد را در ظرف سالاد‌خوری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سس را روی سالاد بریزید و 2-1 ساعت در یخچال نگه دارید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم سالاد یونانی

گوجه فرنگی خرد كرده                4 عدد

خیار خرد كرده                           3 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز، خرد كرده      1 عدد

پنیر فتای مكعبی خرد كرده         100 گرم

زیتون سیاه بی‌هسته                60 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون                             4-3 قاشق سوپخوری

آب لیموترش تازه                      3-2 قاشق سوپخوری

پودر آویشن                            كمی

نمک و فلفل                           به میزان لازم

سیر له كرده                           1 حبه

روش تهیه سالاد یونانی 

 همه مواد لازم سالاد را در ظرف سالاد‌خوری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سس را روی سالاد بریزید و 2-1 ساعت در یخچال نگه دارید.

یادآوری: برای تهیه سس؛ تمام مواد لازم سس را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

 

 

برچسب ها: سالاد، انواع سالاد، سس سالاد، آموزش سالاد، سالاد یونانی تعداد بازديد: 1070 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز