تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم سالاد لبو
لبو 500 گرم
كاهوی خرد كرده چند برگ
كاسنی یك دوم دسته كوچك
اسفناج چند برگ
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آب ترشی لبو یك چهارم پیمانه
آب لیمو ترش یك عدد لیمو
نمك به میزان لازم
روش تهیه سالاد لبو
در كاسه مناسبی لبو، كاهو، كاسنی و اسفناج را مخلوط كنید و سس را رویش بریزید. حال سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود.
یادآوری: برای تهیه ترشی لبو، چغندر را بپزید و خرد كنید. سپس آن را بمدت یك شب در سركه بخوابانید.