ایران كوهستانی
مواد لازم سالاد اسفناج و زردآلو
برای 4 نفر
لوبیا چیتی پخته 450 گرم
قیسی خرد كرده یك دوم پیمانه
فلفل دلمهای زرد یا قرمز خرد كرده 1 عدد متوسط
پیازچة خرد كرده 1 ساقه
گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
آب زردآلو 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سركه 2 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق چایخوری
زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری
برگ اسفناج خرد كرده 4 پیمانه
روش تهیه سالاد اسفناج و زردآلو
لوبیا، قیسی، فلفل دلمهای، پیازچه، گشنیز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب زردآلو، روغن زیتون، سركه، سویا سس و زنجفیل را در شیشة مناسبی بریزید، درش را محكم ببندید و آن را تكان دهید تا سس یكنواختی حاصل شود.
حالا سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید. اكنون روی سالاد را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در سالاد خوری بریزید و مخلوط لوبیا را به آن بیفزائید.