Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 11:31

25
آذر
سالاد اسفناج و زردآلو

سالاد اسفناج و زردآلو

لوبیا، قیسی، فلفل دلمه‌ای، پیازچه، گشنیز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید.

ایران كوهستانی

 

مواد لازم سالاد اسفناج و زردآلو

برای 4 نفر 

لوبیا چیتی پخته                                       450 گرم

قیسی خرد كرده                                       یك دوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز خرد كرده               1 عدد متوسط

پیازچة خرد كرده                                       1 ساقه

گشنیز خرد كرده                                       1 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                            1 حبه

آب زردآلو                                                 60 میلی لیتر (یك چهارم پیمانه)

روغن زیتون                                             2 قاشق سوپخوری

سركه                                                    2 قاشق سوپخوری

سویا سس                                             1 قاشق چایخوری

زنجفیل رنده كرده                                     1 قاشق چایخوری

برگ اسفناج خرد كرده                               4 پیمانه 

روش تهیه سالاد اسفناج و زردآلو

لوبیا، قیسی، فلفل دلمه‌ای، پیازچه، گشنیز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب زردآلو، روغن زیتون، سركه، سویا سس و زنجفیل را در شیشة مناسبی بریزید، درش را محكم ببندید و آن را تكان دهید تا سس یكنواختی حاصل شود.

حالا سس را روی سالاد بریزید و مخلوط كنید. اكنون روی سالاد را بپوشانید و یك شب در یخچال نگه دارید. سپس اسفناج را در سالاد خوری بریزید و مخلوط لوبیا را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: دستور سالاد، سالاد میوه، سالاد اسفناج، آموزش سالاد، سالاد اسفناج و زردآلو، سالاد زردآلو تعداد بازديد: 1535 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز