تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم سالاد كدو با انگور
انگور بیدانه 250 گرم
كدو سبز مكعبی خرد كرده 6-8 عدد متوسط
فلفل دلمهای قرمز، خرد كرده 1 عدد متوسط
گردوی برشته و خرد كرده 30 گرم
نعنای ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی سس
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
زیرهی آسیابكرده 1 قاشق چایخوری
پاپریكا 1 قاشق چایخوری
سیر له كرده 1 حبه
نمك یكدوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یكهشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روش تهیه سالاد كدو با انگور
دانههای انگور را جدا سازید و هر كدام را از وسط نصف كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه باقیماندهی مواد لازم را با آن مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا سالاد مزهدار شود. سپس سالاد را بچشید و در صورت دلخواه اندكی نمك، بیفزائید و آن را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.
روش تهیهی سس: همهی مواد لازم بهجز روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آنگاه روغن زیتون را آرام و پیوسته به مواد قبل بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس یكنواختی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید از انگور یاقوتی نیز در این دستور بهره بگیرید.