Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:12

26
مهر
سالاد كدو با انگور

سالاد كدو با انگور

دانه‌های انگور را جدا سازید و هر كدام را از وسط نصف كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه

 

مواد لازم سالاد كدو با انگور

انگور بی‌دانه           250 گرم

كدو سبز مكعبی خرد كرده  6-8 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز، خرد كرده 1 عدد متوسط

گردوی برشته و خرد كرده 30 گرم

نعنای ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

نمك  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

آبلیموی تازه            3 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده كرده          2 قاشق چایخوری

زیره‌ی آسیاب‌كرده 1 قاشق چایخوری

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

سیر له كرده             1 حبه

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك‌هشتم قاشق چایخوری

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

روش تهیه سالاد كدو با انگور

دانه‌های انگور را جدا سازید و هر كدام را از وسط نصف كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه باقیمانده‌ی مواد لازم را با آن مخلوط كنید. حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا سالاد مزه‌دار شود. سپس سالاد را بچشید و در صورت دلخواه اندكی نمك، بیفزائید و آن را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

روش تهیه‌ی سس: همه‌ی مواد لازم به‌جز روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. آن‌گاه روغن زیتون را آرام و پیوسته به مواد قبل بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس یكنواختی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید از انگور یاقوتی نیز در این دستور بهره بگیرید.

 

برچسب ها: روش تهیه سالاد، سالاد کدو، سالاد انگور، سالاد کدو و انگور، سس سالاد تعداد بازديد: 1141 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز