Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 20:22

3
آبان
سالاد ريواس و اسفناج

سالاد ريواس و اسفناج

ریواس، برگ اسفناج، توت فرنگی، گوجه فرنگی خشك، كاهوی فرانسوی و پنیر فتا را در سالاد خوری بریزید.

تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه


مواد لازم سالاد ريواس و اسفناج

ریواس                           2 ساقه
برگ جوان اسفناج            100گرم
توت فرنگی نیمه كرده        3 عدد
گوجه فرنگی خشك          10حلقه
كاهوی فرانسوی              60 گرم
پنیر فتا مكعبی خرد كرده    50 گرم

مواد لازم برای تهیه سس
آب لیموی تازه یا سرکه بالزامیک     4 قاشق غذاخوری
عسل                                      5 قاشق غذاخوری 
نمك                                         یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه                                یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه سالاد ريواس و اسفناج

ریواس، برگ اسفناج، توت فرنگی، گوجه فرنگی خشك، كاهوی فرانسوی و پنیر فتا را در سالاد خوری بریزید. آن‌گاه سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید. 

یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: سالاد ريواس و اسفناج، سالاد اسفناج، سالاد ریواس، مواد لازم سالاد ريواس و اسفناج، روش تهیه سالاد ريواس و اسفناج، آموزش تهیه سالاد تعداد بازديد: 2218 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز