تحریریه ماهنامه دنیای تغذیه
مواد لازم سالاد ريواس و اسفناج
ریواس 2 ساقه
برگ جوان اسفناج 100گرم
توت فرنگی نیمه كرده 3 عدد
گوجه فرنگی خشك 10حلقه
كاهوی فرانسوی 60 گرم
پنیر فتا مكعبی خرد كرده 50 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
آب لیموی تازه یا سرکه بالزامیک 4 قاشق غذاخوری
عسل 5 قاشق غذاخوری
نمك یك دوم قاشق چایخوری
فلفل سیاه یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد ريواس و اسفناج
ریواس، برگ اسفناج، توت فرنگی، گوجه فرنگی خشك، كاهوی فرانسوی و پنیر فتا را در سالاد خوری بریزید. آنگاه سس فراهم كرده را روی سالاد بریزید و روی آن پنیر پارمسان بپاشید.
یادآوری: برای تهیه سس؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.