Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:37

10
آبان
سالاد اسفناج

سالاد اسفناج

برگ‌های اسفناج را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده مواد سالاد را به شكل زیبائی، روی اسفناج قرار دهید.

مترجم: سحـــر ساماني

 

مواد لازم سالاد اسفناج

برای 6-8 نفر

برگ‌های ریز اسفناج                         180 گرم

قارچ ورقه‌ای خرد كرده                       250 گرم

گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده        500 گرم

تخم مرغ آبپز خرد كرده                       6 عدد

ژامبون خرد كرده                               12 ورق

مغز تره فرنگی پخته و خرد كرده           1-2 ساقه

زیتون سیاه بدون هسته (خرد كرده)      150 گرم 

مواد لازم برای تهیه سس

سركه قرمز                60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)

سس خردل               1 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی     125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر                        2 قاشق سوپخوری

سس ووستر شایر      1 قاشق سوپخوری

روغن زیتون             80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه)

نمك و فلفل سیاه     به میزان لازم 

روش تهیه سالاد اسفناج

برگ‌های اسفناج را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده مواد سالاد را به شكل زیبائی، روی اسفناج قرار دهید. آن‌گاه سس سالاد را فراهم كنید و برای پذیرائی، كنار سالاد بگذارید.

روش تهیه سس: سركه، خردل، سس گوجه فرنگی، شكر و سس ووستر شایر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه روغن زیتون را كم كم بیفزائید و هم بزنید. سپس نمك و فلفل را به سس افزوده و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع سالاد، سالاد اسفناج، مواد لازم سالاد اسفناج، روش تهیه سالاد اسفناج، آموزش سالاد تعداد بازديد: 1061 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز