مترجم: سحـــر ساماني
مواد لازم سالاد اسفناج
برای 6-8 نفر
برگهای ریز اسفناج 180 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده 250 گرم
گوجه فرنگی مینیاتوری نیمه كرده 500 گرم
تخم مرغ آبپز خرد كرده 6 عدد
ژامبون خرد كرده 12 ورق
مغز تره فرنگی پخته و خرد كرده 1-2 ساقه
زیتون سیاه بدون هسته (خرد كرده) 150 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
سركه قرمز 60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)
شكر 2 قاشق سوپخوری
سس ووستر شایر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه سالاد اسفناج
برگهای اسفناج را در ظرف مناسبی بچینید و باقیمانده مواد سالاد را به شكل زیبائی، روی اسفناج قرار دهید. آنگاه سس سالاد را فراهم كنید و برای پذیرائی، كنار سالاد بگذارید.
روش تهیه سس: سركه، خردل، سس گوجه فرنگی، شكر و سس ووستر شایر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. آنگاه روغن زیتون را كم كم بیفزائید و هم بزنید. سپس نمك و فلفل را به سس افزوده و مخلوط كنید.