Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:06

17
آبان
سالاد هویج، کشمش و زرد آلو

سالاد هویج، کشمش و زرد آلو

كلم و هویج را در ظرف بزرگی بریزید. پیاز، كرفس، كشمش و برگه‌ی زردآلو را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

تحریریه مجله آشپزباشی


مواد لازم سالاد هویج، کشمش و زرد آلو

برای ۶ نفر
كلم خرد كرده                   ۳۵۰ گرم
هویج رنده شده                 ۲۲۵ گرم
پیاز قرمز اسلایس شده       ۱ عدد
كرفس اسلایس شده         ۳ ساقه
كشمش                         ۱۵۰ گرم
برگه‌ی زردآلوی خرد كرده     ۷۵ گرم
سس مایونز كم‌كالری        ۱۲۰ میلی‌لیتر
ماست كم‌چرب                 ۶ قاشق سوپخوری
سبزیجات تازه‌ی خرد كرده   ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه              به مقدار لازم

روش تهیه سالاد هویج، کشمش و زرد آلو

كلم و هویج را در ظرف بزرگی بریزید. پیاز، كرفس، كشمش و برگه‌ی زردآلو را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. در ظرف كوچكی، سس مایونز، ماست، سبزیجات، نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا سس را به سالاد اضافه و خوب مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنك شود. سپس سالاد را میل نمائید.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد هویج، کشمش و زرد آلو، سالاد هویج، سالاد کلم، سالاد کشمش، سالاد زرد آلو تعداد بازديد: 1382 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز