تحریریه مجله آشپزباشی
مواد لازم سالاد هویج، کشمش و زرد آلو
برای ۶ نفر
كلم خرد كرده ۳۵۰ گرم
هویج رنده شده ۲۲۵ گرم
پیاز قرمز اسلایس شده ۱ عدد
كرفس اسلایس شده ۳ ساقه
كشمش ۱۵۰ گرم
برگهی زردآلوی خرد كرده ۷۵ گرم
سس مایونز كمكالری ۱۲۰ میلیلیتر
ماست كمچرب ۶ قاشق سوپخوری
سبزیجات تازهی خرد كرده ۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
روش تهیه سالاد هویج، کشمش و زرد آلو
كلم و هویج را در ظرف بزرگی بریزید. پیاز، كرفس، كشمش و برگهی زردآلو را به آن بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. در ظرف كوچكی، سس مایونز، ماست، سبزیجات، نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا سس را به سالاد اضافه و خوب مخلوط كنید. روی ظرف را بپوشانید و آن را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خنك شود. سپس سالاد را میل نمائید.