Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 10:22

28
مهر
سالاد خرما، سیب و انجیر

سالاد خرما، سیب و انجیر

سیب‌ها را پوست بگیرید، هسته‌ی آنها را خارج كنید. سپس سیب‌ها را با یك چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید.

تحریریه ماهنامه آشپزباشی


مواد لازم سالاد خرما، سیب و انجیر

برای ۴ نفر
سیب بزرگ ۶ عدد
آبلیمو  نصف لیمو
خرمای تازه ۱۷۵ گرم
انجیر تازه  ۴ عدد
ماست كم‌چرب ۴ قاشق سوپخوری
بادام بو داده برای تزئین  به مقدار لازم

 

روش تهیه سالاد خرما، سیب و انجیر

سیب‌ها را پوست بگیرید، هسته‌ی آنها را خارج كنید. سپس سیب‌ها را با یك چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید. حالا خلال‌های سیب را در ظرفی بریزید و آبلیمو را به آن اضافه كنید. هسته‌ی خرماها را نیز بگیرید و گوشت آنها را به صورت خلالی برش دهید. سپس خلال‌های خرما را در ظرف حاوی خلال‌های سیب بریزید. خلال‌های سیب و خرما را در چهار ظرف بریزید. ساقه‌ی انجیرها را جدا كنید و روی هر كدام از آنها چهار برش بزنید. انجیرها را در وسط هر یك از ظرف‌های سالاد بگذارید و روی آنها ماست كم‌چرب بریزید و با بادام بو داده تزئین كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه سالاد، سالاد خرما، سیب و انجیر، سالاد میوه، سالاد سیب، مواد لازم سالاد تعداد بازديد: 1087 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز