تحریریه ماهنامه آشپزباشی
مواد لازم سالاد خرما، سیب و انجیر
برای ۴ نفر
سیب بزرگ ۶ عدد
آبلیمو نصف لیمو
خرمای تازه ۱۷۵ گرم
انجیر تازه ۴ عدد
ماست كمچرب ۴ قاشق سوپخوری
بادام بو داده برای تزئین به مقدار لازم
روش تهیه سالاد خرما، سیب و انجیر
سیبها را پوست بگیرید، هستهی آنها را خارج كنید. سپس سیبها را با یك چاقوی تیز به صورت خلالی برش دهید. حالا خلالهای سیب را در ظرفی بریزید و آبلیمو را به آن اضافه كنید. هستهی خرماها را نیز بگیرید و گوشت آنها را به صورت خلالی برش دهید. سپس خلالهای خرما را در ظرف حاوی خلالهای سیب بریزید. خلالهای سیب و خرما را در چهار ظرف بریزید. ساقهی انجیرها را جدا كنید و روی هر كدام از آنها چهار برش بزنید. انجیرها را در وسط هر یك از ظرفهای سالاد بگذارید و روی آنها ماست كمچرب بریزید و با بادام بو داده تزئین كنید.