Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:24

8
آذر
سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس با سس خامه‌ای

سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس با سس خامه‌ای

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید تا خنك شود.

منیژه غفوری


مواد لازم سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس با سس خامه‌ای

برای 4 نفر
سیب زمینی                          500 گرم ریز
سیب قرمز مكعبی خرد كرده      2 عدد متوسط
كرفس خرد كرده                      2 ساقه
پیازچۀ خرد كرده                      2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد كرده برای تزئین       به میزان لازم

مواد لازم برای تهیۀ سس خامه‌ای
خامۀ صبحانه                         125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
سس خردل                           1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده                    2 قاشق چایخوری
آبلیمو                                   1 قاشق سوپخوری
شكر                                    یك دوم قاشق چایخوری
نمك                                     1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه                            به میزان لازم

روش تهیه سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس با سس خامه‌ای

سیب‌زمینی‌ها را بپزید، مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن گاه سیب، سیب‌زمینی خنك شده، كرفس و  پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و سس خامه‌ای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری  بریزید و با گردو بیارائید.

روش تهیۀ سس خامه‌ای: همۀ مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید برای تزئین به جای گردو از بلوچیز استفاده كنید.

 

برچسب ها: انواع سالاد، سس سالاد، مواد لازم سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس، روش تهیه سالاد سيب‌‌زمينی و كرفس، سس خامه ای تعداد بازديد: 1127 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فیلم روز
تصویر روز