منیژه غفوری
مواد لازم سالاد سيبزمينی و كرفس با سس خامهای
برای 4 نفر
سیب زمینی 500 گرم ریز
سیب قرمز مكعبی خرد كرده 2 عدد متوسط
كرفس خرد كرده 2 ساقه
پیازچۀ خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
گردوی خرد كرده برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیۀ سس خامهای
خامۀ صبحانه 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده 2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شكر یك دوم قاشق چایخوری
نمك 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه سالاد سيبزمينی و كرفس با سس خامهای
سیبزمینیها را بپزید، مكعبی خرد كنید و كنار بگذارید تا خنك شود. آن گاه سیب، سیبزمینی خنك شده، كرفس و پیازچه را در ظرف مناسبی بریزید و سس خامهای را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و با گردو بیارائید.
روش تهیۀ سس خامهای: همۀ مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید برای تزئین به جای گردو از بلوچیز استفاده كنید.