Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

22
آبان
سالاد تونسی

سالاد تونسی

تخم‌مرغ‌ها را ریز خرد كنید و همراه با بقیه مواد در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سس هریسا را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

تخم‌مرغ پخته                                         2 عدد

فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد كرده                1 عدد متوسط

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده                  2 عدد متوسط

پیازچه خرد كرده                                     2 ساقه

فیله مرغ مكعبی خرد كرده                       100 گرم

زیتون سبز ریز خرد كرده                          10 عدد درشت

فلفل قرمز تند خرد كرده                          2 عدد

نعنا خرد كرده                                        2 قاشق چایخوری

كنسرو ماهی تن بدون روغن                   185 گرم

مواد لازم برای تهیه سس هریسا

روغن زیتون                                           2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                                         1 حبه

تخم گشنیز كوبیده                                1 قاشق چایخوری

زیره كوبیده                                          1 قاشق چایخوری

آبلیمو                                                 1 قاشق سوپخوری

سركه میوه یا قرمز                               2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه سالاد تونسی

تخم‌مرغ‌ها را ریز خرد كنید و همراه با بقیه مواد در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سس هریسا را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

روش تهیه سس هریسا: روغن را گرم كنید، سیر و ادویه‌ها را بیفزائید و كمی تفت دهید تا عطر‌شان به مشام برسد. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا ادویه‌ها خنك شود. حالا آبلیمو و سركه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 

برچسب ها: سالاد، آشپزی با سالاد، روش تهیه سالاد تونسی، سالاد تونسی، آموزش سالاد تونسی، مواد لازم تونسی، مواد لازم سالاد تونسی تعداد بازديد: 703 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز