سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
تخممرغ پخته 2 عدد
فلفل دلمهای سبز ریز خرد كرده 1 عدد متوسط
فیله گوجهفرنگی ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
پیازچه خرد كرده 2 ساقه
فیله مرغ مكعبی خرد كرده 100 گرم
زیتون سبز ریز خرد كرده 10 عدد درشت
فلفل قرمز تند خرد كرده 2 عدد
نعنا خرد كرده 2 قاشق چایخوری
كنسرو ماهی تن بدون روغن 185 گرم
مواد لازم برای تهیه سس هریسا
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 1 حبه
تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری
زیره كوبیده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
سركه میوه یا قرمز 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد تونسی
تخممرغها را ریز خرد كنید و همراه با بقیه مواد در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سس هریسا را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.
روش تهیه سس هریسا: روغن را گرم كنید، سیر و ادویهها را بیفزائید و كمی تفت دهید تا عطرشان به مشام برسد. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا ادویهها خنك شود. حالا آبلیمو و سركه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.