Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 02:46

22
آبان
سالاد سیب و برنج

سالاد سیب و برنج

ظرف مناسبی را بردارید و كاهو را در آن بریزید. آن‌گاه سیب، كرفس، كشمش و برنج را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

 كاهوی خردكرده             1 بوته متوسط

سیب قرمز خردكرده         2 عدد درشت

كرفس خردكرده               1 ساقه

كشمش خیسانده           یك‌چهارم پیمانه

برنج پخته و آبكش كرده    یك‌دوم پیمانه

روغن زیتون                    2 قاشق سوپخوری

سركه  سیب                  1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل                   به میزان لازم

 

روش تهیه سالاد سیب و برنج

ظرف مناسبی را بردارید و كاهو را در آن بریزید. آن‌گاه سیب، كرفس، كشمش و برنج را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون این مخلوط را به شكل دلخواه روی كاهوی خردكرده بریزید و سالاد را بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه سالاد سیب، سالاد برنج، آموزش سالاد سیب، روش تهیه سالاد برنج، سالاد با سیب، سالاد با برنج، مواد لازم سالاد سیب تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز