سرور چاووشی
مواد لازم برای 6 نفر
كاهوی خردكرده 1 بوته متوسط
سیب قرمز خردكرده 2 عدد درشت
كرفس خردكرده 1 ساقه
كشمش خیسانده یكچهارم پیمانه
برنج پخته و آبكش كرده یكدوم پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سركه سیب 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد سیب و برنج
ظرف مناسبی را بردارید و كاهو را در آن بریزید. آنگاه سیب، كرفس، كشمش و برنج را در كاسه دیگری بریزید و مخلوط كنید. سپس روغن زیتون، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون این مخلوط را به شكل دلخواه روی كاهوی خردكرده بریزید و سالاد را بیارائید.