Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 07:21

25
آبان
سالاد مرغ ویتنامی

سالاد مرغ ویتنامی

روغن، سركه، پوست لیمو، آبلیمو، فلفل، سیر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كاملاً مخلوط نمائید. آن‌گاه نعنا و نیمی از گشنیز را به سس بیفزائید. سپس كلم پیچ، هویج و مرغ را در سس فراهم كرده، بریزید و مخلوط كنید.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 روغن بادام زمینی           یك‌چهارم پیمانه

سركه بالزامیك                یك‌چهارم پیمانه

پوست لیموترش رنده‌كرده  1 قاشق چایخوری

آب لیموترش                    یك‌چهارم پیمانه

فلفل قرمز بدون تخم و ریز خردكرده 2 عدد

سیر له كرده                    2 حبه

شكر                              2 قاشق سوپخوری

نعنای خردكرده                یك‌دوم پیمانه

گشنیز خردكرده               یك‌دوم پیمانه

كلم پیچ خردكرده             500 گرم

هویج رنده‌كرده                2 عدد درشت

فیله مرغ پخته و خردكرده 500 گرم

پیازچه خردكرده                6 ساقه

بادام زمینی برشته و خردكرده یك‌سوم پیمانه

 

روش تهیه سالاد مرغ ویتنامی

روغن، سركه، پوست لیمو، آبلیمو، فلفل، سیر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كاملاً مخلوط نمائید. آن‌گاه نعنا و نیمی از گشنیز را به سس بیفزائید. سپس كلم پیچ، هویج و مرغ را در سس فراهم كرده، بریزید و مخلوط كنید.

حالا سالاد را در ظرف‌های مخصوص سالاد بریزید و رویش را با پیازچه، بادام‌زمینی و باقیمانده گشنیز تزئین كنید.

یادآوری: اگر روغن بادام‌زمینی در دسترس نبود می‌توانید از روغن زیتون استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: سالاد مرغ، روش تهیه سالاد مرغ، آموزش سالاد ویتنامی، سالاد مرغ ویتنامی، مواد لازم سالاد ویتنامی، سالاد ویتنامی، سالاد با مرغ تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز