سرور چاووشی
مواد لازم برای 4-6 نفر
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
گوجهفرنگی مكعبی خردكرده 2 عدد
فلفل سبز و قرمز مكعبی خردكرده
از هر كدام 1 عدد
پیازچه خردكرده 4 ساقه
خرفه خردكرده 1 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
رب انار 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
آب لیموترش 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد خُرفه
ابتدا لوبیا را بخیسانید و بعد بپزید. آنگاه گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، لوبیا، پیازچه و خرفه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس سس را روی سالاد بریزید و با خرفه بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و خوب هم بزنید تا سس صاف و یكدست شود.
یادآوری: گیاه خرفه در فصل بهار در فروشگاههای میوه و سبزی یافت میشود.