Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:30

29
آبان
سالاد جوانه شبدر

سالاد جوانه شبدر

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سالاد را در سالادخوری بریزید و سس را به آن بیفزائید و میل كنید.

فاطمه درویش

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

برگ اسفناج تازه و جوان     100 گرم

جوانه شبدر                     75 گرم

كرفس خلالی خردكرده     2 ساقه

لبوی خلالی خردكرده      4 عدد

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون                  4 قاشق سوپخوری

سركه سیب                4 قاشق چایخوری

سیر له‌كرده                1 حبه

عسل                        2 قاشق چایخوری

پیازچه ریز خردكرده     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه سالاد جوانه شبدر

برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سالاد را در سالادخوری بریزید و سس را به آن بیفزائید و میل كنید.

روش تهیه سس سالاد: روغن زیتون، سركه، سیر و عسل را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید تا عسل حل شود. سپس پیازچه را بیفرائید.

یادآوری: منظور از لبو چغندر پخته شده است.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد جوانه شبدر، سالاد جوانه شبدر، آموزش سالاد جوانه شبدر، سالاد با جوانه شبدر، تهیه سالاد با شبدر، جوانه شبدر تعداد بازديد: 1913 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز