فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
برگ اسفناج تازه و جوان 100 گرم
جوانه شبدر 75 گرم
كرفس خلالی خردكرده 2 ساقه
لبوی خلالی خردكرده 4 عدد
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
سركه سیب 4 قاشق چایخوری
سیر لهكرده 1 حبه
عسل 2 قاشق چایخوری
پیازچه ریز خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه سالاد جوانه شبدر
برگ اسفناج، جوانه شبدر، كرفس و لبو را در ظرفی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سالاد را در سالادخوری بریزید و سس را به آن بیفزائید و میل كنید.
روش تهیه سس سالاد: روغن زیتون، سركه، سیر و عسل را در كاسهای بریزید و مخلوط كنید تا عسل حل شود. سپس پیازچه را بیفرائید.
یادآوری: منظور از لبو چغندر پخته شده است.