فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پخته و حلقهای خردكرده 4 عدد
سیب سبز درختی خردكرده 2 عدد
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
مغز گردوی خردكرده 25 گرم
پنیر فتا مكعبی خردكرده 125 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
برگ شاهی یك دسته كوچك
مواد لازم سس
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سركه بالزامیك یا سیب 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
تخم بادیان در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه سالاد سیب و شاهی
سیبزمینی و سیب درختی را در كاسه بریزید و آبلیمو را به آن بیفزائید و هم بزنید تا سیبها به آبلیمو آغشته شوند و رنگشان عوض نشود. آنگاه مغز گردو، پنیر، نمك و فلفل را بیفزائید. حالا سالاد را به مدت 15 دقیقه، در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. سپس برگ شاهی را در كاسه سالاد خوری بچینید و سالاد را رویش بریزید و همراه با سس میل كنید.
روش تهیه سس: روغن زیتون، سركه، عسل، نمك، فلفل و بادیان را در شیشه كوچكی بریزید، در شیشه را ببندید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدست شود.