Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:35

29
آبان
سالاد باگت

سالاد باگت

خمیر داخل نان باگت را در آورید و كنار بگذارید. آن‌گاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش جدا شود. سپس ماهی را خرد كنید. حال پنیر خامه‌ای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم كنید.

فاطمه درويش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

نان باگت نصف              یك عدد

كنسرو ماهی تن          1 قوطی

پنیر خامه‌ای                200 گرم

خیارشور ریز خردكرده   1 عدد

نخود فرنگی پخته        50 گرم

پیازچه خردكرده          2 ساقه

آبلیموی تازه              1 قاشق چایخوری

سبزی معطر*           1 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل در صورت نیاز  كمی

* (جعفری، ترخون، ریحان)

 

روش تهیه سالاد باگت 

خمیر داخل نان باگت را در آورید و كنار بگذارید. آن‌گاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافی‌اش جدا شود. سپس ماهی را خرد كنید. حال پنیر خامه‌ای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم كنید.

سپس ماهی، خیار شور، نخودفرنگی، پیازچه، آبلیمو و سبزی معطر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك داخل نان را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اكنون باگت را برای پذیرائی برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد باگت، سالاد باگت، آموزش سالاد باگت، مواد لازم سالاد باگت، سالاد با باگت تعداد بازديد: 799 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز