فاطمه درويش
مواد لازم برای 2 نفر
نان باگت نصف یك عدد
كنسرو ماهی تن 1 قوطی
پنیر خامهای 200 گرم
خیارشور ریز خردكرده 1 عدد
نخود فرنگی پخته 50 گرم
پیازچه خردكرده 2 ساقه
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
سبزی معطر* 1 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل در صورت نیاز كمی
* (جعفری، ترخون، ریحان)
روش تهیه سالاد باگت
خمیر داخل نان باگت را در آورید و كنار بگذارید. آنگاه ماهی تن را درون صافی بریزید تا روغن اضافیاش جدا شود. سپس ماهی را خرد كنید. حال پنیر خامهای را در ظرفی بریزید و با چنگال آن را نرم كنید.
سپس ماهی، خیار شور، نخودفرنگی، پیازچه، آبلیمو و سبزی معطر را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك داخل نان را با مخلوط فراهم كرده، پر كنید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. اكنون باگت را برای پذیرائی برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.