اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
كاهوی خردكرده 1 بوته درشت
گوجهفرنگی خردكرده 2 عدد درشت
فیله مرغ پخته و خردكرده 2 پیمانه
آووكادوی خردكرده 2 عدد
هویج پوست كنده و رندهكرده 2 عدد
كالباس خردكرده 8 برش
پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ پخته و ریز خردكرده 3 عدد
زیتون سیاه بدون هسته 10 عدد
پنیر فتای خردكرده 120 گرم
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون سهچهارم پیمانه
سركه یكچهارم پیمانه
سس خردل یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پودر اورگانو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه كوب سالاد
در ظرف مناسبی سه چهارم از كاهو را بریزید. آنگاه گوجهفرنگی، فیله مرغ، آووكادو، هویج، كالباس، پیازچه و تخممرغ را روی كاهو به گونهای بچینید كه به شكل نوارهای موازی یكدیگر در آیند. حالا سالاد را با زیتون سیاه، كالباس و پنیر فتا بیارائید و همراه با سس میل كنید.
یادآوری: برای تهیه سس همه مواد را در شیشه درداری بریزید. در آن را محكم ببندید و شیشه را تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.