Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:29

26
آبان
كوب سالاد

كوب سالاد

كليك كنيد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

كاهوی خردكرده                   1 بوته درشت

گوجه‌فرنگی خردكرده            2 عدد درشت

فیله مرغ پخته و خردكرده     2 پیمانه

آووكادوی خردكرده              2 عدد

هویج پوست كنده و رنده‌كرده 2 عدد

كالباس خردكرده              8 برش

پیازچه خردكرده               2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ پخته و ریز خردكرده 3 عدد

زیتون سیاه بدون هسته  10 عدد

پنیر فتای خردكرده          120 گرم

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون                  سه‌چهارم پیمانه

سركه                         یك‌چهارم پیمانه

سس خردل                 یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                 به میزان لازم

پودر اورگانو                  1 قاشق چایخوری

 

روش تهیه كوب سالاد

در ظرف مناسبی سه چهارم از كاهو را بریزید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فیله مرغ، آووكادو، هویج، كالباس، پیازچه و تخم‌مرغ را روی كاهو به گونه‌ای بچینید كه به شكل نوارهای موازی یكدیگر در آیند. حالا سالاد را با زیتون سیاه، كالباس و پنیر فتا بیارائید و همراه با سس میل كنید.

یادآوری: برای تهیه سس همه مواد را در شیشه درداری بریزید. در آن را محكم ببندید و شیشه را تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود. 

 

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه کوب سالاد، کوب سالاد، آموزش کوب سالاد، مواد لازم کوب سالاد، تهیه کوب سالاد تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز