اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4-6 نفر
گوشت چرخكرده بوقلمون یا گوساله 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
گوجهفرنگی رندهكرده 2 عدد
فلفل قرمز یكدوم قاشق چایخوری
پودر سیر یكدوم قاشق چایخوری
كاهوی خردكرده 1 بوته
فیله گوجهفرنگی خردكرده 1 پیمانه
پیازچه خردكرده یكدوم پیمانه
فلفل سبز حلقهای خردكرده 2 عدد
زیتون سیاه و سبز حلقهای خردكرده 12 عدد
پنیر چدار یا گودا رندهكرده یكدوم پیمانه
چیپس ترتیلا 40 گرم
روش تهیه سالاد تاكو
گوشت، نمك، فلفل، گوجهفرنگی، فلفل قرمز و پودر سیر را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بپزد. آنگاه كاهو، فیله گوجهفرنگی، پیازچه و فلفل سبز را در ظرف مناسبی بریزید و گوشت را بیفزائید. حالا سالاد را با زیتون و پنیر بیارائید و چیپس ترتیلا را در اطراف سالاد بچینید.