Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 20:06

26
آبان
سالاد تاكو

سالاد تاكو

گوشت، نمك، فلفل، گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز و پودر سیر را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بپزد.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

 

گوشت چرخكرده بوقلمون یا گوساله           100 گرم

نمك و فلفل                                           به میزان لازم

گوجه‌فرنگی رنده‌كرده                              2 عدد

فلفل قرمز                                            یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر سیر                                             یك‌دوم قاشق چایخوری

كاهوی خردكرده                                   1 بوته

فیله‌ گوجه‌فرنگی خردكرده                     1 پیمانه

پیازچه خردكرده                                   یك‌دوم پیمانه

فلفل سبز حلقه‌ای خردكرده                  2 عدد

زیتون سیاه و سبز حلقه‌ای خردكرده       12 عدد

پنیر چدار یا گودا رنده‌كرده                      یك‌دوم پیمانه

چیپس ترتیلا                                       40 گرم

 

روش تهیه سالاد تاكو

گوشت، نمك، فلفل، گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز و پودر سیر را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا بپزد. آن‌گاه كاهو، فیله گوجه‌فرنگی، پیازچه و فلفل سبز را در ظرف مناسبی بریزید و گوشت را بیفزائید. حالا سالاد را با زیتون و پنیر بیارائید و چیپس ترتیلا را در اطراف سالاد بچینید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد تاکو، سالاد تاکو، آموزش سالاد تاکو، مواد لازم سالاد تاکو، تهیه سالاد تاکو تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز