اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
تربچه ورقه كرده 500 گرم
پرتقال فیله كرده 3 عدد درشت
پسته بوداده 50 گرم (یكسوم پیمانه)
پیازچه ریز خردكرده یكچهارم پیمانه
سماق 2 قاشق چایخوری
آب پرتقال 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
پودر زیره یكدوم قاشق چایخوری
سركه سفید 1 قاشق چایخوری
سیر رندهكرده 2 حبه
روش تهیه
در كاسه مناسبی، تربچه، پرتقال، پسته، پیازچه و سماق را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آب پرتقال، روغن زیتون، آبلیمو، شكر، پودر زیره، سركه سفید و سیر را مخلوط كنید و روی سالاد بریزید.
رویش را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال نگهدارید. سپس سالاد را برای پذیرائی، در كاسه مناسبی بریزید.
یادآوری: برای فیله كردن پرتقال باید پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن بگیرید و خرد كنید.