اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
كلم براكلی خردكرده 1 بوته كوچك
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سیر لهكرده 2 حبه
فلفل سبز تند و خردكرده 1 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
نمك به میزان لازم
گوجهفرنگی خشك و خردكرده 3 عدد
پنیر فتای خردكرده یك سوم پیمانه
روش تهیه
قابلمه مناسبی را تانیمه آب كنید و روی اجاق بجوش آورید. آنگاه كلم براكلی را در آن بریزید و 5 دقیقه بجوشانید تا كمی نرم شود. سپس در آبكش بریزید.
حالا در تابه مناسبی روغن بریزید و سیر و فلفل را تفت دهید. حالا در كاسه مناسبی كلم براكلی، سیر، فلفل، آبلیمو، نمك، گوجهفرنگی خشك و پنیر فتا را مخلوط نمائید و میل كنید.