اعظم گلزارمنش
مواد لازم
نان نیمهآماده یوفکا دالیا به میزان لازم
کره آبکرده 100 گرم
کرم کاستارد یک پیمانه
دانه های انار یک پیمانه
تمشک یک پیمانه
کرنبری یک دوم پیمانه
آناناس خرد کرده یک دوم پیمانه
فیله نارنگی یک پیمانه
برگهای تازه نعنا برای تزئین به میزان دلخواه
روش تهیه گل های یلدایی با خمیر یوفکا
برای هریک از گل های یلدائی پنج دایره به قطر 16 سانتیمتر نیاز داریم.
بین لایه ها را با کره آغشته کنید. و در قالب تارت ساده قرار دهید.
آن گاه خمیر درون قالب را با دست فرم دهید و رویش قدری لوبیا بریزید تا فرم گل به خود بگیرد.
سپس به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد خمیرها را بپزید.
حالا صبر کنید تا خمیر ها خنک شوند.
آن گاه لوبیا ها را خارج کنید و درون آنها را تا نیمه با کرم کاستارد پر کنید و سپس با میوه های فراهم کرده درون گلها را پر کنید و با برگ نعنا آنها را بیارائید.
منبع: شور و شیرین