Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:59

26
آذر
گل های یلدایی با خمیر یوفکا

گل های یلدایی با خمیر یوفکا

برای هریک از گل های یلدائی پنج دایره به قطر 16 سانتیمتر نیاز داریم.
بین لایه ها را با کره آغشته کنید. و در قالب تارت ساده قرار دهید.
آن گاه خمیر درون قالب را با دست فرم دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

نان نیمه‌آماده یوفکا دالیا                 به میزان لازم

کره آبکرده                                   100 گرم

کرم کاستارد                                یک پیمانه

دانه های انار                               یک پیمانه

تمشک                                      یک پیمانه

کرنبری                                      یک دوم پیمانه

آناناس خرد کرده                          یک دوم پیمانه

فیله نارنگی                                یک پیمانه

برگ‌های تازه نعنا برای تزئین            به میزان دلخواه

روش تهیه گل های یلدایی با خمیر یوفکا

برای هریک از گل های یلدائی پنج دایره به قطر 16 سانتیمتر نیاز داریم.

بین لایه ها را با کره آغشته کنید. و در قالب تارت ساده قرار دهید.

آن گاه خمیر درون قالب را با دست فرم دهید و رویش قدری لوبیا بریزید تا فرم گل به خود بگیرد.

سپس به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد خمیرها را بپزید.

حالا صبر کنید تا خمیر ها خنک شوند.

آن گاه لوبیا ها را خارج کنید و درون آنها را تا نیمه با کرم کاستارد پر کنید و سپس با میوه های فراهم کرده درون گل‌ها را پر کنید و با برگ نعنا آنها را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، خوراکی های شب یلدا، آشپزباشی، زندگی آنلاین، تزیینات یلدا، دالیا، خمیر یوفکا دالیا، خمیر یوفکا، شور و شیرین، محصولات دالیا تعداد بازديد: 826 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز