Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 آذر 1398 - 13:36

2
آذر
تافی گردویی

تافی گردویی

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید. آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را بیفزایید.

مریم امیری

 

مواد لازم

کره                                         90  گرم           

شکر                                       115گرم

شکر قهوه‌ای                             35 گرم

شیره انگور                                یک  قاشق سوپخوری 

قهوة فوری                                یک قاشق سوپخوری 

دارچین                                     یک چهارم قاشق چایخوری 

نمک                                        یک هشتم قاشق چایخوری

آب                                           2 قاشق سوپخوری

شکلات تلخ                                65 گرم

شکلات سفید                            65 گرم

گردوی برشته و خرد‌کرده              115گرم

روش تهیه تافی گردویی

قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.

آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را بیفزایید.

همینکه شکر حل شد. شکر قهوه‌ای، شیره انگور، قهوه، دارچین، نمک و آب را بیفزائید و این مخلوط را20 دقیقه روی حرارت هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و بلافاصله شکلات تلخ و سفید آبکرده را روی تافی بریزید و با نوک چاقو به شکل مرمری درآورید.

اکنون گردو را روی تافی بپاشید و آن را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.

سپس تافی را از قالب درآورید و به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، کیک و شیرینی، آشپزباشی، شور و شیرین، تافی گردویی، مواد لازم تافی گردویی، روش تهیه تافی گردویی، طرز تهیه تافی گردویی، دستور تهیه تافی گردویی تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تافی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز