مریم امیری
مواد لازم
کره 90 گرم
شکر 115گرم
شکر قهوهای 35 گرم
شیره انگور یک قاشق سوپخوری
قهوة فوری یک قاشق سوپخوری
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
شکلات تلخ 65 گرم
شکلات سفید 65 گرم
گردوی برشته و خردکرده 115گرم
روش تهیه تافی گردویی
قالب مربع 20 سانتیمتری را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
آنگاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس شکر را بیفزایید.
همینکه شکر حل شد. شکر قهوهای، شیره انگور، قهوه، دارچین، نمک و آب را بیفزائید و این مخلوط را20 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و بلافاصله شکلات تلخ و سفید آبکرده را روی تافی بریزید و با نوک چاقو به شکل مرمری درآورید.
اکنون گردو را روی تافی بپاشید و آن را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
سپس تافی را از قالب درآورید و به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین