آرزو مقدم
مواد لازم برای 10-12 نفر
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
خامه صبحانه 165 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آب جوش 125 میلیلیتر (یک دوم پیمانه)
آرد 225 گرم
پودر کاکائو 150 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکر 300 گرم
خامه قنادی همزده و فرم گرفته 350 گرم
پودر کاکائو 2 - 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه ترافل کیک
تخم مرغ، روغن، خامه و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آب را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کردۀ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و شکر را در چهار نوبت به مایۀ تخم مرغی بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده به قطر 23 سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه کیک را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه روی پنجره سیمی برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود.
همینکه کیک خنک شد، آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید و بین لایههای کیک خامه شکلاتی بمالید.
دو لایه کیک را روی هم بگذارید و رو و دیواره کیک را نیز با خامه شکلاتی بپوشانید و با کیک پودر شده و چوبکهای شکلاتی بیارائید.
منبع: شور و شیرین