Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:00

5
آذر
تارتلت کاسترد و شکلات

تارتلت کاسترد و شکلات

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس مخلوط الک‌کردة آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را بیفزایید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 6  عدد 

کره                              150 گرم

شکر دانه ریز                  125 گرم

تخم‌مرغ                         1 عدد

زردة تخم‌مرغ                   1 عدد

وانیلین                          یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                250 گرم

نمک                             1 پینچ

بیکینگ‌پودر                     یک چهارم قاشق چایخوری 

روش تهیه تارتلت کاسترد و شکلات

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مخلوط الک‌کردة آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن، با لیسک هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

در این میان، کرم کاسترد را فراهم کنید و بگذارید خنک شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 11 سانتیمتر قالب بزنید.

اینک خمیرهای قالب زده را در رینگ‌های مخصوص تارتلت به قطر 8 سانتیمتر قرار دهید و آن را به دیواره قالب‌ها بچسبانید.

آن‌گاه قالب‌ها را به آرامی روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و داخلشان را با کرم کاسترد فراهم کرده پر کنید.

سپس از باقیمانده خمیر، دایره‌هائی به قطر 8 سانتیمتر برش دهید و این دایره‌ها را روی کرم بگذارید و رویش وردانه بکشید تا اضافی‌های خمیر گرفته شود.

حالا روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن پف نکند! اکنون تارتلت‌ها را به مدتی تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه تارتلت‌ها طلائی رنگ شدند. آنها را از فر درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شوند.

اینک روی تارتلت‌ها شکلات آبکرده بریزید و زرورق مخصوص شکلات را رویشان بگذارید.

سپس تارتلت‌ها را در یخچال قرار دهید تا شکلات ببندد و بعد زرورق را از تارتلت‌ها جدا کنید.

حالا تارتلت کاسترد و شکلات را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

مواد لازم برای تهیه کاسترد

زرده تخم‌مرغ                   4 عدد

شکر                             100 گرم

وانیلین                           یک‌هشتم قاشق چایخوری

آرد سفید                        40 گرم

شیر                               500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

کره                                 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تزئین تارتلت

شکلات تلخ یا شیری آبکرده  حدود250 گرم

زرورق شکلات                    1 عدد

روش تهیه کرم کاسترد

زرده تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیلین و آرد را با همزن برقی بزنید تا زرده‌ها کمرنگ و غلیظ شوند.

آن‌گاه شیر جوشانده را کم‌کم روی زرده‌های همزده بریزید و بعد این مایه را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.

حالا کره را به کرم بیفزائید و مخلوط کنید.

روی کرم را بپوشانید و بگذارید خنک شود.

منبع: شور و شیرین

 

برچسب ها: شیرینی پزی، تارتلت، کیک و شیرینی، تارتلت شکلات، دستور تهیه تارتلت، آشپزباشی، شور و شیرین، تارتلت کاسترد و شکلات، تارتلت کاسترد تعداد بازديد: 753 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این تارتلت چیست؟

فیلم روز
تصویر روز