افسانه ظروفی
مواد لازم برای 12 نفر
آب جوش 160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
پودر ژله توت فرنگی 1 بسته 100 گرمی
پنیر خامهای 225 گرم
خامه صبحانه 125 گرم
بیسکویت شکلات چیپسی یا ارئو 12 عدد
توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه کوکی تارت توت فرنگی
آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد!
آنگاه پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط کنید.
حالا قالب 12 تائی مافین را با کپسولهای کاغذی بپوشانید و در هر قالب یک عدد بیسکویت بگذارید.
اکنون روی بیسکویتها را با مایه فراهمکرده بپوشانید و کوکی تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
اینک کوکی تارت را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویشان را با توت فرنگی بیارائید.
یادآوری:
میتوانید این کوکی تارت را با انواع ژله میوه تهیه نمائید.
و با رنگهای متنوع آن، زیبائی میز دسرتان را دوچندان کنید و با بهره گرفتن از طعمهای مختلف ژله نظر سلائق گوناگون را تأمین سازید.
منبع: شور و شیرین