افسانه ظروفی
مواد لازم برای 10-12 نفر
کره نرم شده 250 گرم
شکر دانه ریز 200 گرم
تخممرغ 5 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
خامه قنادی فرم گرفته حدود 500 گرم
توت فرنگی خرد کرده به میزان لازم
شکلات رنده کرده به میزان لازم
روش تهیه کیک توت فرنگی و شکلات
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیوارهاش را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخممرغها را یکی یکی به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را درون مایه بریزید و هم بزنید.
حالا مایه فراهم کرده را بطور مساوی در قالبها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید.
اکنون صبر کنید تا کیکها خنک شوند و بعد هر کدام را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید.
آنگاه روی هر لایه کیک قدری خامه بمالید و توتفرنگی بگذارید.
سپس اندکی شکلات روی کیک رنده کنید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید.
به همین ترتیب لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید.
اینک روی کیک را با توتفرنگی بیارائید و در صورت دلخواه، کیک را با ویفر کاغذی خوراکی بپوشانید.
حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.