آرزو گنجی
مواد لازم برای 12 نفر
تخممرغ 3 عدد
شکر 170 گرم
ماست 230 گرم
روغن مایع 150 گرم
ارده 100 گرم
آرد 270 گرم
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
شکر قهوهای 50 گرم
پودر هل یکدوم قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
کنجد به میزان لازم
روش تهیه کیک ارده اسپایسی
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 9 پیمانه چرب کنید و کنجد بپاشید.
آنگاه تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس همزن را خاموش کنید و ماست، روغن مایع و ارده را به مایه تخممرغی بیفزائید و با مفتول دستی مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگپودر را نیز افزوده و مخلوط نمائید.
اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و در حدود 15 دقیقه در فر بپزید.
سپس کیک را از فر درآورید و مواد میانی را رویش بریزید و باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید.
اینک کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری: در صورت تمایل میتوانید کیک را با سس کارامل بیارایید.
منبع: شور و شیرین