Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:26

24
آبان
دسر تند پرتقالی

دسر تند پرتقالی

شکر، نشاسته، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید. آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید.

آرزو گنجی

 

مواد لازم برای 4 نفر

شکر                                   110 گرم

نشاسته ذرت                        6 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل                          یک‌سوم قاشق چایخوری

آب                                      250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب پرتقال طبیعی                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب‌لیموی تازه                         1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز پرورده (پولی بی‌بر)   1 قاشق چایخوری

پودر پسته                             به میزان لازم

روش تهیه دسر تند پرتقالی

شکر، نشاسته، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.

 

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: دسر، آموزش دسر، آشپزباشی، دسر تند پرتقالی، دسر تند، دسر پرتقالی، دستور تهیه دسر پرتقالی تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز