آرزو گنجی
مواد لازم برای 4 نفر
شکر 110 گرم
نشاسته ذرت 6 قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل یکسوم قاشق چایخوری
آب 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب پرتقال طبیعی 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پرورده (پولی بیبر) 1 قاشق چایخوری
پودر پسته به میزان لازم
روش تهیه دسر تند پرتقالی
شکر، نشاسته، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
آنگاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.